POSLE ANE KORAĆ TRUDNA I SORAJA? Starleta viđena kod ginekologa, priča se da nosi BLIZANCE!

od strane | avg 18, 2022 | Poznati | 0 Komentara


D.D.N.

|

Starleta i bivša učesnica rijalitija Zadruga Ana Korać pre oko dve nedelje potvrdila je radosne vesti da je u drugom je stanju zbog čega su ona i njen accomplice presrećni, a donela je odluku da se tokom trudničkih dana u potpunosti povuče iz javnosti i sa društvenih mreža.

Ana Korać i Soraja Vučelić • Instagram

Kako prenosi „Pink“, Ana nije jedina starleta koja je u drugom stanju, a po Crnoj Gori kruže glasine da je i njena drugarica Soraja Vučelić takođe trudna, kao i da nosi blizance!

– Soraja je skoro viđena kod ginekologa, cela Crna Gora bruji da joj je doktor na pregledu rekao da je video dva ploda i da nosi blizance – otkrio je izvor za „Pink“, a Soraja se još nije oglašavala povodom ove vesti.

Soraja Vučelić
Soraja Vučelić

Inače, pre nešto više od nedelju dana svi domaći mediji brujali su o Sorajinom novom emotivnom partneru, sa kojim je viđena u jednom luksuznom kompleksu u Crnoj Gori.

Oni su pokušali da budu neprimetni, međutim u tome nisu uspeli, a kruže glasine da je starletin novi emotivni accomplice sredovečni milioner, kao i da im ljubav cveta, prenosi gorepomenuti izvor.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs

POSLE ANE KORAĆ TRUDNA I SORAJA? Starleta viđena kod ginekologa, priča se da nosi BLIZANCE!