Posle tri decenije ljubavi, Brena ostavila Bobu: Uslikana sa dosta mlađim muškarcem, on pokušao da se sakrije

od strane | mar 5, 2023 | Poznati | 0 Komentara

Brak Brene i Bobe odoleva svim iskušenjima

O njihovoj ljubavi mnogi maštaju. U skladnom braku su 32 godine, a čini se da se svakog dana vole još više. Lepa Brena i Boba Živojinović žive ljubavnu bajku otkako su se upoznali, a sreću su im uvećali naslednici Stefan i Viktor.

Pročitajte: Potresi u porodici Živojinović – Brena na ivici sukoba i sa drugim sinom, Boba nemoćan da bilo šta promeni

Rajko Ristić

Bivši teniser, danas uspešni preduzetnik i folk diva nikada nisu davali povoda da se u medijima spekuliše o njihovom odnosu. Brak Brene i Bobe je jedan od najstabilnijih na javnoj sceni, i uspešno odoleva svim iskušenjima.

Pročitajte: Okršaj kakav se ne pamti – Lepa Brena ne trpi uspeh ove koleginice, žestoko je prozvala FOTO

Rajko Ristić

Tako je nedavno pevačica uslikana kako ulazi u jednu privatnu kliniku, bez muža kao podrške pa su odmah krenule kuloarske priče kako je i kod njih došlo do prezasićenja i da im je brak u krizi.

Pročitajte: Stanje ozbiljno – Lepa Brena primljena u bolnicu, na licu joj se vidi da je bolesna FOTO

Foto: Rajko Ristić

Kad je Lepa Brena pre neki dan uhvaćena u društvu zgodnog dase, koji se uplašio foto-aparata i odmah maskirao da mu ne vidimo lice, krenule su priče.

Brak Brene i Bobe nikakve spekulacije ne mogu da naruše

Foto: Rajko Ristić

„Jedva su dočekali da Breni nakače nekog, čak su i Bobi brže-bolje javili dušebrižnici da mu ženu neki frajer vodi kod lekara. Valjda su mislili da su je uhvatili u švaleraciji, pa će da joj naprave problem sa mužem. Bilo bi smešno da nije tužno dokle ide ljudska zloba. Naravno, da se Boba na sve to nasmejao. Oguglao je on na tračeve, a i Brena je. Gledaju svoja posla, uživaju u životu, a dokoni i zavidni ljudi nek se bave svojim fantazijama“, kaže prijatelj Živojiinovića.

Pročitajte: Brena okrenula leđa porodici preminulog prijatelja, njegov sin sve otkrio – On je proslavio, a ovako mu vraća

Foto: Rajko Ristić

Brena inače ne voli da vozi, to drugi rade za nju, a normalno je i da ima asistenta. I sve je to super samo što njemu izgleda smetaju svetla reflektora i bliceva, pa se kamuflirao i tako izbegao pažnju. Ali, ima vremena, navići će se na šoubiznis.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić

Pročitajte i…

Opširnije

Izvor: svet-scandal.rs