Ivana Bradanji

|

Filmski reditelj i scenarista Srđan Koljević bi uskoro trebalo da se uputi u Tursku na operaciju transplatacije jetre zbog višegodišnje borbe sa kancerom creva koji je u međuvremenu metastazirao na jetru.

Srđan Koljević (Foto: Ringier/Kostadin Kamenov)
Srđan Koljević (Foto: Ringier/Kostadin Kamenov) • Kostadin Kamenov / Ringier

Članovi Srđanove porodice, prijatelji i kolege javno su apelovali da se u što kraćem vremenskom roku skupe novčana sredstva koja su potrebna za njegovo lečenje.

Glumica Zinaida Dedakin je putem društvenih mreža obelodanila da je neophodno skupiti 12.000 evra kako bi Koljeviću bila odrađena transplatacija.

Srđan Koljević (Foto: Ringier/Kostadin Kamenov)
Srđan Koljević (Foto: Ringier/Kostadin Kamenov)

– Predsednik Udruženja, Nebojša Dugalić je u stalnoj komunikaciji sa Srđanom, i prema poslednjim informacijama, nedostaje iznos od oko 12.000 evra. Upućujemo članovima Udruženja za apel ta pomoć. Svaki iznos donacije je dragocen, pozivamo vas da u što kraćem roku uplatite koliko možete – stoji u Zinaidinoj objavi.

Ovim povodom oglasila se i njena koleginica Nataša Aksentijević.

– Kolega Srđan ide na transplataciju u Tursku. Nedostaje još jako malo sredstava, ali je izuzetno hitno da se to što pre sakupi. Upućujemo apel za pomoć, svaki iznos donacije je dragocen, pozivamo vas da u što kraćem roku uplatite koliko možete na tekući račun Udruženja broj 200-2711270101033-28, sa napomenom za Fond solidarnosti, za S. Koljevića – poručila je Nataša.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs