Pričala je da se Nikolina Pišek drogira i da je Vidoje Ristović hteo da je prevari sa njom: Sud odbacio tužbu voditeljke!

od strane | apr 2, 2024 | Poznati | 0 Komentara

Ivana Mikić

|

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek odustala je od privatne tužbe za uvredu i klevetu protiv Borne Kotromanić.

Nikolina Pišek (Foto: Ringier)
Nikolina Pišek (Foto: Ringier) • Ringier

Naime, Pišekova je Bornu 2022. godine tužila zbog uvredljivih izjava na Instagramu.

Prema saznanjima magazina „Imperijal“, iz dokumenata koje su objavili, na Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu, sudija Božica Barlović 6. marta odlučivala je u predmetu protiv optužene Borne Kotromanić i odbacila privatnu tužbu Pišekove. Samim tim, voditeljka je u obavezi da nadoknadi nužne troškove optužene i osnovne izdatke njenog advokata.

Nikolina Pišek (Foto: Ringier/Jelena Žigić)
Nikolina Pišek (Foto: Ringier/Jelena Žigić)

Kako se vidi iz obrazloženja, Pišekova je neposredno pre održavanja ročišta putem svog advokata obavestila sud kako povlači privatnu tužbu protiv optužene Kotromanićeva.

Inače, do sukoba između njih je došlo kada je Vlatka Pokos javno prozvala Kotromanićevu da ne pruža podršku Nikolini u teškim trenucima, da bi se ona kasnije oglasila na društvenim mrežama i otkrila kako je Vidoje Ristović navodno hteo sa njom da prevari voditeljku.

Nikolina Pišek (Foto: Ringier/Rajko Ristić)
Nikolina Pišek (Foto: Ringier/Rajko Ristić)

– Ne trebaš ti Nikolinu da podučavaš jer ona dobro zna da me je opsedao, a da mu ja nisam dala ni da mi priđe i da me je od njegovog ponašanja bilo sram – poručila je Borna.

Borna je zatim otkrila da joj se Vidoje veoma često javljao na društvenim mrežama – najčešće bi joj ostavljao „reakcije“ na fotografije, a nekad bi i poslao poruku.

Nikolina Pišek i Miša Grof Vitor Ristović (Foto: Ringier/Zoran Ilić)
Nikolina Pišek i Miša Grof Vitor Ristović (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

Ipak, kap koja je prelila čašu bio je komentar Kotromanićeve da se Nikolina drogira:

– Nikolina, ja imam i razum i obraz, a tebi je kokain nagrizao sve po malo – napisala je Kotromanićeva u objavi, dok joj je Pišekova tad odgovorila:

– Ne treba nju niko da komentariše, ona protiv sebe radi dovoljno – izjavila je tada Pišekova.

Nikolina Pišek je, sa druge strane, bila predmet izlaganja bivšeg svekra Vitora Ristovića – Miše Grofa, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Ne vodim nikakav spor protiv Nikoline, povukao sam sve tužbe“ Miša Grof sve iznenadio odlukom

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs