Prirodno i efikasno: Zahvaljujući ovim preparatima izgled Jelene Đoković je besprekoran

od strane | feb 10, 2024 | Poznati | 0 Komentara

Tajna nege Jelene Đoković krije se u prirodnim preparatima

Jelena Đoković vodi računa o zdravom životu i trudi se da bitne i dobre vrednosti sprovodi u svaki segment svog i života svoje porodice i neretko na društvenim mrežama deli bitne savete. Supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića izuzetno ceni prirodu i vrlo retko se odlučuje za nešto što je “veštačko”, pa tako i kada je nega u pitanju.

Antonio Ahel/ATAImages

Tajna nege Jelene Đoković krije se u jednostavnosti

Jelena je u nekoliko navrata govorila o negi koja obiluje darovima prirode i neinvazivnim metodama za očuvanje lepote i iz tog razloga je sasvim očekivano da je tajna nege Jelene Đoković potpuno prirodna.

Naime, jednom prilikom je Jelena odgovarala na pitanja svojih pratilaca na Instagramu i tom prilikom otkrila da odavno ne koristi parfeme već esencijalna ulja.

“Zračiš baš pozitivnom energijom, vidi se da si dete u duši, spontano i uvek željno znanja. Pojavilo mi se pitanje šta je sa industrijom parfema jer i to svi volimo, još jedna tema za istraživanje”, napisala je devojka Jeleni, a ona joj je odgovorila:

“Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali sjajno pitanje”, poručila je Jelena.

Esencijalna ulja su aromatična ulja koja se izdvajaju iz biljke i koriste se u aromaterapiji, dodaju se u parfeme i kao arome za hranu. Parfemi od esencijalnih ulja poznati su po tome što traju duže od kupovnih, a nisu toliko skupi, ne izazivaju iritacije kože, a uvek je interesantno eksperimentisati s različitim notama. Najčešći tipovi esencijalnog ulja su: lavanda, kamilica, eukaliptus, pepermint i đumbir.

Tajna nege Jelene Đoković – Prirodni preparati i neinvazivne metode za očuvanje lepote

Jelena je osoba koja ceni prirodan izgled, a jednostavni i prirodni preprati koje koristi u svakodnevnoj nezi čine da joj koža bude prozračna i bez bora.

Kako bi izbrisala bore sa lica, Jelena je otkrila da koristi jogu za lice. Svojevremeno je podelila na Instagramu tutorijal o izvođenju joge za lice, koja se sastoji iz masaže i niza pokreta koji koži pružaju fleksibilnost i povećavaju mišićni tonus.

Pročitajte Saveti Jelene Đoković za čišćenje organizma – U jednom napitku krije se tajna, i Novak ga obožava

Ova tehnika je u suštini antigravitaciona jer pruža efekte koji se suprotstavljaju normalnom opuštanju kože i tonusa lica, odnosno prkose gravitaciji, a uz to poboljšavaju tonus mišića, ublažavaju postojeće bore i usporavaju pojavu novih.

Takođe, jedan od najlakših i najpristupačnijih načina da brinete o svojoj koži je i parenje lica, a Jelena je pristalica ove metode. Koža lica se hidrira uz pomoć isparenja vruće vode, a para čini lice mekanijim, doprinosi oslobađanju sebuma, poboljšava cirkulaciju i deluje opuštajuće.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram

Pročitajte i…

Opširnije

Izvor: svet-scandal.rs