PRODALA VILU DA VRATI DUG! Nikolina Pišek NASTAVLJA da šokira javnost – Oglasio se Miša Grof

od strane | okt 12, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Jelena Lukić

|

Pišekova je za samo dva dana od objave oglasa uspela da proda nekretninu i uzela je za nju blizu dva miliona evra.

Nikolina Pišek • Instagram / Ringier

Nikolina Pišek
Nikolina Pišek

Voditeljka i udovica istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, Nikolina Pišek prodala je nedovršenu luksuznu vilu, koju je s pokojnim suprugom gradila u Zagrebu, da zelenašima vrati dugove, koje su, navodno, i napravili ne bi li završili kuću.

Kako prenose hrvatski mediji, Pišekova je za samo dva dana od objave oglasa uspela da proda nekretninu i uzela je za nju blizu dva miliona evra.

– Velelepno zdanje koje se nalazi u zagrebačkim Šestinama, na površini od 420 kvadrata, pravljeno po poslednjim tehnologijama i spada u „pametne kuće“, našlo je svog kupca ubrzo nakon objavljivanja oglasa – navodi izvor blizak voditeljki i dodaje šta je sve stajalo u oglasu:

– Jedinstvena kuća smeštena je u mirnoj ulici i ima predivnan pogled i bazen. Planirani završetak radova je u januaru. Opremljena je vrhunskim materijalima i tehnologijom, od alustolarije preko grejanja putem toplotne pumpe, podnog grejanja, postavljenog po celoj površini kuće, neat dwelling sistema, priprema za solarne panele, stop podnih obloga po celoj površini kuće.

Povodom prodaje kuće oglasio se i voditeljkin svekar Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof:

Nikolina Pišek (Foto: Ringier/Zoran Ilić)
Nikolina Pišek (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Kuću je prodala za četiri miliona, ne za 1,7, kako kaže, to ona tako plasira medijima, nemam više šta da kažem, nije kontaktirala sa mnom. Postoji i samo jedan kredit, a ne dva, kako ona kaže. Kredit je podignut na 300.000 – rekao je Miša kratko za Srpski telegraf.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs