Progovorio Bilalov menadžer: „Ako oni budu zajedno biće SKANDALA!“ – OBELODANIO SVE

od strane | okt 12, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Jelena Lukić

|

Kako je Bilal saznao da je Maja došla kod njega „po zadatku“, nastao je opšti haos u kazinu tokom žurke, te je Broks ispolivao Marinkovićevu pivom, a rasprava se nastavila duboko u noć.

Bilal i Maja Marinković • youtube

Bilal Brajlović
Bilal Brajlović

Da li zbog koje limenke više ili jakog inata, Brajlović je dolio ulje na vatru ljubljenjem sa Anitom Stanojlović, a zatim i maratonskom raspravom sa Anom Spasojević, koja mu je u tom trenutku bila devojka.

Ovim povodom oglasio se Broksovog menadžer, Đenis, koji je već navikao da priča sa nama svake srede, nakon burne žurke:

– Jako sam umoran i skoro pa i da ne spavam jer pratim situaciju u „Zadruzi“ kada je u pitanju Lil Broks. Jutros se prvi assign desilo da sam razbio telefon jer sam se iznervirao kada su ga napali i kada je došlo accomplish situacije sa Anitom u hotelu. Da sam mogao, ušao bih u televizor – započinje razgovor Bilalov menadžer.

On se zatim osvrnuo i na Anu Spasojević, za koju kaže da je sa Bilalom bila samo zbog kadra, dok za odnos Maje Marinković i svog druga smatra da će biti skandalozan, i to epskih razmera.

– Ana je devojka koja traži kadar preko Bilala, svesna je njegovog ponašanja, ali opet se upustila s njim u priču kako bi par dana bila u centru zbivanja. Jasno je svima da svaka devojka koja se otkačila od Bilala ne postoji bukvalno više. Ivane nema, Bakše i Urše isto tako. Trenutno je Bilal dobitak na lutriji kada je u pitanju „Zadruga“ i dešavanja unutra. To je Maja Marinković jako dobro procenila i prepustilla se u priču sa Bilalom koja ima potencijal. Marko je jako dosadan, što Maji ne odgovara, to je svima jasno, zato je i izašla iz te priče. Ako Maja i Bilal uđu u vezu, smatram da će se desiti skandali epskih razmera – otkriva Đenis, pa nastavlja:

Maja Marinković
Maja Marinković

– Opet podržavam njegov ulazak u odnos sa Majom jer su mu dušmani poput Uroša govorili kako nije frajer ako ne pokupi glavnu ribu u kući. Evo sada je na relaciji sa Majom i mislim da će sve veći pritisak ukućana biti prema Broksu. Nek se smuva sa Majom i neka dokaže da može uraditi sve što želi. Ana će polako da ide iz ove priče kao i sve ostale nebitne devojke koje su se zarad kadra vrtele oko Bilala – kaže Brajlovićevom menadžer.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs