PROŠIRUJU BIZNIS ZBOG PRINOVE! Luna Đogani i Marko Miljković smislili plan…

od strane | okt 24, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Nemanja Madžarević

|

Jutjuberi Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su obelodanili vesti o proširenju porodice, a, kako saznajemo, to je uticalo i na to da se još ozbiljnije posvete poslu koji im obezbeđuje materijalna sredstva za život.

Marko Miljković i Luna Đogani (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

– Kao što i sami znate, Luna i Marko odlično zarađuju od Jutjuba jer su, slobodno mogu da kažem, jedini ozbiljno shvatili ovu platformu. Mnogi su krenuli njihovim stopama, ali su snimili pet-šest klipova i odustali, a oni snimaju exact i zato imaju toliko pregleda i toliko zarađuju – počeo je izvor blizak paru izlaganje za „PulsOnline.rs“.

– Vidite i sami da mogu lepo da žive od toga. Skućili su se, ulažu novac u nekretnine, putuju. Ipak, kako uskoro više neće biti tročlana nego četvoročlana porodica, jer, pored male Mije, dobijaju još jedno dete, njih dvoje su seli i ozbiljno porazgovarali o tome šta im je činiti.

Marko Miljković i Luna Đogani (Foto: Ringier/Milan Ilić)
Marko Miljković i Luna Đogani (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Situacija u svetu je takva kakva jeste, pa su i oni shvatili da moraju da imaju više novčanih sredstava na raspolaganju, a umesto da uleću u neki novi neizvestan biznis, oni su rešili da otvore nove rubrike i sektore na kanalu, kao što su prethodno uradili sa kratkim video klipovima, što im je donelo dosta novca, zapravo, i dalje donosi – dodao je izvor ta naš portal.

Marko i Luna Foto: Ringier/Andrej Kranjc
Marko i Luna Foto: Ringier/Andrej Kranjc

– Sve su stavili na papir, imali su razne ideje, i već u veoma bliskom vremenskom periodu će nešto od toga sprovesti u delo. Kako im gledanost iz meseca u mesec raste, zašto i ne bi izašli u susret svima onima koji vole da ih gledaju, a samim tim i zaradili više novca – zaključio je naš izvor, a kako je Marko, sa druge strane, reagovao na Luninu trudnoću, ukoliko ste propustili, pogledajte OVDE.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs