Foto: Kurir, Nemanja Nikolić

Uvredljive poruke Sofije Une Manić, koje je svojevremeno slala Sanji Stanković, izazvale su buru komentara na mrežama, a sada su isplivali novi detalji.

Sofija Una je, podsetimo, samo nekoliko dana nakon useljenja u „Zadrugu“ stupila u blizak odnos sa Matorom, a nagađalo se da li će stupiti u emotivnu vezu.

foto: Printscreen/Crimson TV

Ubrzo su se posvađale, a Matora se usresredila na novu simpatiju – Ivanu Puzić, a istovremeno je otkriveno da je Sofija Una još ranije najstrašnije vređala Sanju Stanković, tadašnju Matorinu izabranicu. Da je pokušavala da ih na sve načine rastavi, dokazuju i poruke koje je slala direktno Matoroj.

foto: Printscreen/Crimson

Jao, Matorić, hvala Bogu što si se sklonila od ove budaletine. Sanja je j*bena prostakuša takve vrste. Ne možemo gledati emisiju koliko je iritantna. Nepristojna, neopravdano uobražena. Ne ume da govori, da akcentuje reči, a pokušava da govori kao mi, Beograđani. Pa, jh*bem mu miša. Pričaj devojko svojim naglaskom, bila bi slađa i prirodnija, ali ovo laktanje. – pisala je Una Matoroj.

Sedimo i pričamo sada koliko si ti nama pozitivac i šećerac, a ona. Ne možemo emisiju zbog nje da pratimo. Koliko ti imaš iks faktor, talenat za ples, glumu, scenu generalno, a ona. Poštikleni opanak bez pedigrea, realno! Sve najlepše i beži od takve! Ti si sto svetlosnih godina iznad ovih provincijalki bez porekla, pedigrea, ne zna bre za početak da govori! A svi su joj krivi, sa svima te zavadila. Da nije malo u kompleksima Sanjinim? – pisala je svojevremeno Sofija Una, u julu 2020. godine.

Kurir.rs/Crimson

Bonus video:

04: 40

Jovana Tomić Matora

Opširnije