Prvi bakšiš je dobio od Šabana Šaulića, a njegove reči nikada neće zaboraviti

od strane | okt 10, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Dragi Domić je sigurno jedan od pevača kojeg veoma često domaćini mnogih veselja biraju za gosta koji će im ulepšati bitan dan. I to nije slučajno! Od kada ga je publika na Grandovoj sceni upoznala zaljubila se u emociju koju emituje čim se lati mikrofona.

Šaban Šaulić • RAS / Ringier

Iako mnogi misle da profesonalci i pevači sa dugogodišnjim iskustvom i glasom kakav ima Dragi nikada nemaju tremu, Domić je odmah demantovao i otkrio zbog koje muzičke legende mu je svaki keep zadrhtao glas.

Dragi Domić
Dragi Domić

-Uvek sam imao tremu kada pevam Šabanu Šauliću. Sećam se i prvog nastupa pred njim, bio sam mali i imao sam sedam godina. Popeli su me tada na sto da mu pevam. Moj otac je muzičar i u to vreme je radio sa Šabanom i posle svirke dođu kod mene kući u Šabac i sviraju za svoju dušu. Uvek me je tata zvao da pevam Šabanu pa su se šalili i lepili mi novčanice (smeh)- ispričao je i dodao da Šabanove reči neće zaboraviti dok je živ.

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić
Šaban Šaulić
Šaban Šaulić

-Šaban mi je rekao da jedini ja pevam njegove pesme na svoj način, da mu se dopada što ga ne imitiram! Govorio je da mu prija za uho i svak keep me je zvao na rođendane, slave i veselja da pevam- istakao je sa ponosom.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs