„REDAK POREMEĆAJ me sve više ometa da HODAM, GOVORIM I PEVAM!“ Pevačica otkrila zbog čega je mesecima nema u javnosti…

od strane | dec 8, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Kanadska pevačica Selin Dion oglasila se putem društvenih mreža i obelodanila detalje svog zdravstvenog stanja koje je, nažalost, ozbiljno narušeno.

Selin Dion (Foto: Tanjug/AP) • Tanjug/AP

– Izvinjavam se što se dugo nisam oglašavala. Mnogo mi nedostajete i jedva čekam da izađem opet na scenu i da razgovaram sa vama. Kao što znate ja sam uvek bila otvorena knjiga, ali ovog puta nisam bila spremna da pričam sve dok nisam osetila da je vreme za to – počela je Selin izlaganje na Instagramu.

– Već duže vreme imam zdravstvenih problema i bilo mi je jako teško da se izborim. Nedavno mi je dijagnostikovan redak poremećaj koji pogađa jednu od milion osoba na svetu. Sad mi je barem jasno zašto sam imala napade spazma (prim.aut. iznenadnog kočenja i grčenja mišića).

Selin Dion (Foto: Profimedia)
Selin Dion (Foto: Profimedia)

– Na veliku žalost, spazam narušava moj svakodnevni život. Ponekad ne mogu da hodam, ponekad ne mogu da pričam ili da pevam. Jako mi je žao ali ne verujem ni da ću moći da počnem turneju u februaru sledeće godine. Radim sa najboljim lekarima i sportskim lekarima kako bih vratila snagu i sposobnost da ponovo nastupam, ali moram da priznam da je u pitanju teška borba – dodala je Dion.

SPS sindrom inače dovodi enact nekontrolisane napetosti i kočenja mišića. Najteži oblik oboljenja rezultira potpunom blokadom pokreta i onemogućava motoriku i govor.

Selin Dion (Foto: Profimedia)
Selin Dion (Foto: Profimedia)

Selin Dion (54) je, podsetimo, najtiražnija kanadska pevačica i uopšte pevačica koja izvodi muziku na francuskom jeziku. Njenim najvećim hitom smatra se pesma „My Coronary heart Will Roam On“, inače naslovna numera za film „Titanik“.

Kako, sa druge strane, izgleda glumac za kog se spekuliše da je u vezi sa Dion, ukoliko ste propustili, pogledajte OVDE.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs

„REDAK POREMEĆAJ me sve više ometa da HODAM, GOVORIM I PEVAM!“ Pevačica otkrila zbog čega je mesecima nema u javnosti…