Saša i Željko danas žive u luksuzu, ali srce ih uvek vuče u ovu skromnu kuću u selu nadomak Uba (foto)

od strane | sep 27, 2023 | Poznati | 0 Komentara

Kuća Željka Joksimovića na Ubu je pravo mesto za uživanje

Iako već godinama žive u Beogradu, Saša i Željko Joksimović ne zaboravljaju svoj rodni kraj. Porodično imanje braće Joksimović nalazi se u Valjevu, gde su Saša i Željko odrasli, međutim, obojicu, a naročito Sašu, srce sve više vuče na dedovinu, koja se nalazi nadomak Uba.

instagram/printscreen

Iako sam rođen u Beogradu, u Valjevu sam odrastao i stasao, tako da ću uvek govoriti da sam Valjevac. Mnogo volim da se vratim, mada sve češće odlazim u Brezovicu, selo kod Uba, odakle je moj otac. Tamo sa porodicom uživam u prirodi kad god mi obaveze dozvole – otkrio je nedavno Saša Joksimović u intervjuu za Hello!.

Pročitajte Jovana i Željko Joksimović žive u vili od dva i po miliona evra – Pogledajte kako izgleda njihov dom

I, zaista, prostrano dvorište oko porodične kuće Joksimovića izgleda bajkovito, pogotovo u proleće, kada priroda ozeleni i procveta. Zbog toga i ne čudi što Saša uz svaku fotografiju sa porodičnog imanja stavlja hešteg ‒ selo moje lepše od Pariza

instagram/printscreen

Kuća Željka Joksimovića i njegovog brata oaza je mira

Iako popularni pevač retko posećuje dedovinu, njegov brat koristi svaku priliku kako bi uživao na porodičnom imanju.

instagram/printscreen

Kad nije pred kamerama, popularni glumac uživa u poljoprivrednim radovima. Nije mu strano ni da uzme ašov i pripremi baštu za sadnju paradajza, krastavca, krompira…

Pročitajte Dok Jovana i Željko žive u vili od dva i po miliona evra, dom njegove ćerke je ovakav

Osim povrća Joksimovićima uspeva i cveće, pa se oko kuće građene u stilu karakterističnom za taj kraj Srbije mogu videti i božuri.

instagram/printscreen

Porodično imanje popularne braće je jedno od najlepših u Brezovici, a naročito je lepo kada ga ispuni graja njihove dece.

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije

Izvor: svet-scandal.rs