ŠAULIĆI IPAK NISU ODUSTALI OD SVADBE Mihajlo i njegova devojka spremni za VAŽAN DAN: „Venčanica je odabrana i poslate su pozivnice“

od strane | avg 20, 2022 | Poznati | 0 Komentara


V. J.

|

Mihajlo Šaulić, sin preminulog pevača Šabana Šaulića sledeće godine će dobiti prinovu, a iako se spekulisalo da će se njihova svadba odložiti, oni ne odustaju od proslave.

Mihajlo Šaulić • Rajko Ristić / Ringier

U medijima se ovih dana spekulisalo da će Mihajlo Šaulić i njegova izabranica Marina Velimirović odložiti venčanje, jer broj zaraženih korona virusom raste, a pošto je buduća gospođa Šaulić u drugom stanju, navodno nisu hteli da rizikuju ni zbog sebe ni zbog gostiju.

Kako Blic saznaje, iz dobro obaveštenog izvora, svadba se neće odlagati.

– Nema nikakvog otkazivanja, mladenci su organizaciju priveli kraju i izabrali venčanicu i odelo. Takođe, pozivnice su uručene zvanicama i niko neće zvali da odloži svadbu – kaže izvor za Blic.

Kako dodaje, svadba će se organizovati u septembru u jednom prestoničkom restoranu.

– Šaulići su presrećni i zbog svadbe i zbog prinove. Inače najveća želja Šabana je bila da mu se sin oženi. Ne bi voleli da svadba prođe sa prevelikom pompom, pa su tako pozvali prijatelje i porodicu i sve organizovali u jednom restoranu u Beogradu. Očekuju dobar provod i niko ne govori o bilo kakvom odlaganju. Sigurno je da će svadbe biti – rekao je izvor.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs