SLOMILA MU SRCE! Naš poznati direktor ZAPROSIO Zlatu Petrović: „DA SAM ZNALA, UDALA BIH SE!“

od strane | okt 11, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Jelena Lukić

|

Popularna pevačica Zlata Petrović od kada se pojavila na našoj muzičkoj sceni ne prestaje da intrigira fanove kako svojim izgledom, tako i ljubavnim životom.

Zlata Petrović • RAS / Ringier

Zlata Petrović
Zlata Petrović

Zlata Petrović je u mladosti bila tiha patnja mnogim muškarcima. Taman kada mediji pomisle da će da se skrasi sa jednim muškarcem, ona ga ostavi i pojavi se sa novim.

Tako je jednom prilikom uhvaćena ruku pod ruku ni manje ni više nego sa holivudskim glumcem i zavodnikom Alenom Delonom. Na pitanje novinara da li će to da potraje, ona je tada šaljivo rekla:

Pa naravno da neće. Alen mi je samo odskočna daska da uskočim u svet filma, jer kad mogu Šer i Dragana Mirković što ne bih i ja.

Javnosti je poznato i to da je svojevremeno Saša Popović bio ludo zaljubljen u Zlatu, da ju je čak i zaprosio, ali da je ona rekla ne.

Tako je moralo da se desi. Zaprosio me je u pogrešno vreme, ništa više. On je bio ličnost koja je najkompletnija. Stojim iza toga da je nenormalno kompletan čovek. Tada sam tek izašla iz braka, da je bilo drugačije, verovatno bih se udala za njega – rekla je Zlata.

Danas Zlata iako je dosta vremena prošlo od njenog prvog estradnog pojavljivanja u medijima, i dalje može da se pohvali zavidnom figurom, pa tako izgledom parira i mnogo mlađim koleginicama.

Alen Delon
Alen Delon

Podsetimo, Zlata je bila u braku sa pevačem narodne muzike, Hasanom Dudićem, ali su se razveli. Nakon toga se udala za TV-lice, Zorana Pejića – Peju, međutim ni taj brak nije potrajao. Iz oba braka ima po jednog sina.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs

SLOMILA MU SRCE! Naš poznati direktor ZAPROSIO Zlatu Petrović: „DA SAM ZNALA, UDALA BIH SE!“