SMUVALA JE Filipa Cara, a BILA JE U PAROVIMA sa Dalilom! Dragojevićki neće biti svejedno kad sazna za ovo…

od strane | sep 15, 2022 | Poznati | 0 Komentara


M.A.Š. |

Nekadašnji zadrugar Filip Car organizovao je rođendan, na kom je jedna poznata devojka privukla najviše pažnje.

Filip Car (Foto: Screenshot TV Red) • Television Red / screenshot

Naime,kako pišu domaći mediji, pored brojnih rijaliti cimera, na gala proslavi, našla se i starleta Nataša Šavija. Izvor za domaće medije, tvrdi da su starleta i šarmer iz Crikvenice, uplovili u ljubavnu romansu.

– Njih dvoje se nisu odvajali jedno od drugog. Celu noć su uživali u strastvenim poljupcima i zagrljajima. Na Filipovom licu moglo se primetiti koliko je zaljubljen. Posle pakla, koji je prošao sa Dalilom, Šavija mu je došla kao melem. Svi znaju da Filip voli devojke poput Nataše – ispričao je izvor za Kurir.

Nataša Šavija (Foto: Screenshot TV Pink)
Nataša Šavija (Foto: Screenshot TV Red)

– Ne bi se on toliko razvlačio sa Majom, da nije bio opčinjen njenim izgledom, ali deluje da će se smiriti pored Šavije. Pričalo se po medijima, da je u romansi sa nekom atraktivnom crnkom, ali to nije istina, on je ludo zaljubljen u Šaviju. Pa imali smo svi prilike da vidimo, kakav je Filip, kada se zaljubi. On voli ludački – zaključio je izvor.

Podsetimo, Nataša je postala poznata javnosti poput Dalile Dragojević, bivše Filipove ljubavnice, posredstvom rijaliti šou-programa „Parovi“, a zbog čega se Filip, sa druge strane, nedavno uputio u Šimanovce u ranim jutarnjim časovima, ukoliko ste propustili, pogledajte OVDE.

Filip Car (Foto: Ringier/Zoran Ilić)
Filip Car (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

Opširnije