ŠOK IZJAVA Jovane Jeremić o Dejanovoj devojci – Aleksandra Nikolić: Voditeljka priznala: „VOLIM DALILU“!

od strane | sep 3, 2022 | Poznati | 0 Komentara

DDN |

Samo nekoliko dana pre početka Zadruge 6, voditeljka Jovana Jeremić je komentarisala rijaliti, radila psihološku analizu pobede prethodnih sezona, a potom otkrila koga bi želela da vidi na velelepnom imanju u Šimanovićima.

Dalila i Jovana Jeremić Foto: IouTube/Zadruga Official/Screenshot/TV Purple • Tvitter/Zadruga Official/ Screenshot/ TV Purple / ioutube

– Poslednja sezona je mala stvar šta će se desiti ove sezone. Jedva čekam epilog rijalitija koji se desio po završetku Zadruge 5. Nadam se da će se dve nekadašnje drugarice naći u oči u Zadrugi 6 nakon što je jedna razmazila istina muža drugog, nadam se da će to gledati da čak i kada se to dogodi. , preljuba, raskid, pomirenje. Mislim da će biti mnogo zanimljivih epiloga u novoj Zadruzi, a svi potajno želimo da vidimo razvoj situacije između Dalile i Dejana Dragojevića jer svi potajno mislimo da će se ona pomiriti. – rekla je Jovana u rubrici „Jeremić voli vući“.

Mislite li da će Dejan i Dalila u Zadrugu?

– Da, mislim da hoće, iskreno verujem da svi žele da vide epilog svoje veze. Aleksandra mi deluje kao slaba karika u toj priči, ona je samo jedna karika koja treba da zameni Dalilu i rupu u njenom srcu koju Dejan ima posle raskida sa Dalilom.

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević (Foto: Screenshot TV Purple)

Zanima me kako biste svojim rečima opisali pojmove stvarnosti, kako gledate na sve što se dešava u onome što se naziva zatvorenim prostorom?

Dalila i Dejan Dragojević (Foto: Screenshot TV Purple)

– To je život! Sve ove stvari se dešavaju i u životu. Jednostavno smo fokusirani na određene ljude, tako je i na poslu. Za mene je i poslao neka zatvorena priča, gotovo ako si fanatik, vidim to po sebi. Lično sam kroz poznao svoje partnere i svoje velike ljubavi, tako da mi je sasvim normalno ovo što se dešava u stvarnosti, ali mi nije normalno ono što se dešava van toga, nešto sramno, nemoralno i nisam pristajao toga, ih narod kazniti. Dalila je i kažnjena, baš mi je žao, volim Dalilu i to sam istakao, ali je ove godine prikazan kao manje moralno i nadam se da će, ako uđe u Zadrugu 6, uspe da dođe da to nije.

Mislite da neki ljudi žive rijaliti i posle rijalitija?

– Kako ko! Iskreno, veliki igrači ne igraju, oni znaju šta je realnost, šta je život, dok ti poluigrači, ili oni koji nisu ništa uradili, jure kadrove. Ima onih koji ne znaju da se nađu posle rijalitija

Kako komentarišete prethodne pobednike?

– Kia je bila žrtva, ona je prevarena. Luna se opravdala u drugoj sezoni. Prezirem ljubavi, ali ona to nije uradila iz zle namere. To joj se desilo i ona se pokajala i pokazala u drugoj sezoni. Nadica je pobedila jer je bila fina i kulturna, a Dejan je pobedio jer je ostao kao Kija, ali mislim da nije tako, Dalila ga je ostavila pre nego što je spavala sa Carom.

Ko da li biste voleli da vidite u Zadruzi 6?

– Miša Grofa, tašta Nikoline Pišek. Voleo bih da vidim Aleksandru Subotića, Pecu Viagru i Maju Marinković i da vidim odnos dve bivše drugarice, da bi bilo zanimljivo. Dejan i Dalila, naravno, da vidimo nastavak priče, Kristijan Golubović, Gastoz, ali i Šak Polumenta sa Minom Vrbaški.

Filip Car, Dejan Dragojević i Dalila (Foto: Ringier/Screenshot Zadruga Official) Maja Marinković, Predrag Raspopović Peca i Aleksandra Subotić (Foto: Ringier/Zoran Ilić/Instagram/sandrasubotics)
Pročitaj više