Srećna porodica uskoro će postati bogatija za još jednog člana: Tamara Dragićević i Petar Benčina očekuju bebu

od strane | feb 29, 2024 | Poznati | 0 Komentara

Trudna Tamara Dragićević vesti su koje su obradovale sve

Trudna Tamara Dragićević vest je koja je danas obradovala sve prijatelje, kolege i porodicu. Tamara Dragičević i Petar Benčina postaće roditelji po treći put. Popularni glumački par u braku je od 2016., a ćerku Stašu dobili su krajem iste godine.

ATA images

Trudna Tamara Dragićević – Niko srećniji od Staše i Lazara

Tri godine kasnije, odnosno u avgustu 2019. godine, njihova porodica postala je bogatija za još jednog člana – dečaka Lazara.

Pročitajte Domom Lepe Brene odzvanjali su jauci jer je otišao najdraži muškarac – Poginuo je

Četvoročlani dom sada će se dodatno proširiti, a ovu informaciju su vešto krili od javnosti, sve do sada, prenosi Journal.rs.

Foto: ATA images

Podsetimo, poznata glumica Tamara Dragičević u braku je sa kolegom Petrom Benčinom, a nedavno je rešila da otvori dušu o problemima u roditeljstvu sa kojima se susrela tokom godina pored sina Lazara i ćerke Staše.

Pročitajte Tamara Dragičević otkrila recept za najsočniju piletinu – Ovi sastojci daju poseban ukus koji osvaja na prvi zalogaj (recept)

– Kao što u komadu, predstavi “Mama” piše: “Ja razumem zašto ljudi tresu svoje bebe”. Jedan dan sam morala da stavim sina na sred kreveta i da odem! Razumem to sa trešenjem. Toliko je teško znati šta im treba – rekla je prvo trudna Tamara Dragičević, pa iznela detalje.

Rajko Ristić

– Ja sve radim, povijam, mazim, nunam, al’ on plače! Šta ti je, bebo? Ja se sećam tog osećaja kad sam pomislila: “Bože, jesam li ja luda ili nemajka kada beba vrišti i vrišti”.

Pročitajte Volim te i to je sve što imam da kažem – Tamara Dragičević rasplakala javnost vestima o Petru FOTO

Ti sve radiš, ti si jako umoran. Misliš da ćeš umreti – dodala je glumica.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

– Samo ti u jednom trenutku dođe da tu bebu stegneš i, kao, ona je kriva za sve tvoje… I što ne spavaš, i što si umoran… To su, stvarno, stvari o kojima se malo priča, a svim tim ženama, koje nisu loše majke zbog toga, je teže i stvarno mislim da prođu onako neke baš teške momente – zaključila je za “Tampon zonu”.

Pročitajte Uvek je maštala o troje dece  – Tamara Dragičević otkrila vesti o trudnoći, u njihov dom stiže FOTO

Koliko voli vreme da provodi u društvu mališana svedoče fotografije koje na društvenim mrežama deli, a sada je na Tamarinom profilu osvanula jedna koja je otkrila predivne vesti. Naime, Tamara Dragičević blagosloveno stanje svoje sestre žarko je priželjkivala, a to se i ostvarilo. Marija će se po treći put ostvariti u ulozi majke, a lepim vestima posebno su se obradovali preslatki mališani koji su sa njom otkrili i kog je pola beba.

Instagram

Trudna Tamara Dragićević – Porodični koreni se množe 

I Tamara i Petar imaju veoma dobre porodične korene, s obzirom na to da su odrastali u mnogobrojnim porodicama. Lepa glumica ima mlađeg brata Miodraga koji je krenuo njenim stopama i preti da joj preuzme slavu, ali i stariju sestru Mariju koja nije iz javnog života, već je uspešna stjuardesa.

Pročitajte Tamara Dragičević i Petar Benčina godinama obmanjuju javnost – Ovo je istina o njihovom braku

Iako svi danas imaju svoje porodice, brat i sestra Tamare Dragičević kao i glumica neguju izuzetno blizak odnos, pa je ona tetka čak tri devojčice koja u ovoj ulozi podjednako uživa kao i u majčinstvu.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije

Izvor: svet-scandal.rs