SVIMA ISPALE OČI OD POKLONA! Jovana Jeremić ovakvo IZNENAĐENJE nije slutila: „Oduševljena sam!“

od strane | okt 26, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Jelena Lukić

|

Voditeljka Jovana Jeremić juče je proslavila 32. rođendan u jednom beogradskom restoranu, a danas je otkrila da je dobila veliki broj kreativnih poklona.

Jovana Jeremic • screenshot

Jovana Jeremić
Jovana Jeremić

– Sinoć sam bila tema broj jedan svih medija u Srbiji, a tako i treba da bude, jer ja zaista i jesam jedna od najvećih, a možda čak i najveća televizijska zvezda u Srbiji trenutno. Žurka je bila za pamćenje, na svetskom nivou… Duboko verujem da kako proslavite rođendan da će vam takva biti cela solarna godina. – poručila je Jovana, a zatim navela nekoliko poklona koji su je oduševili.

Voditeljka je ostala u sjajnim odnosima sa bivšim kolegama, Bojanom Ristivojević i Urošom Božićem, koji su je takođe iznenadili poklonom.

– Dobila sam od Bojane Ristivojević i Uroša Božića, koji su inače moje bivše kolege, olovku sa „Svarovski“ kristalima. Rekli su mi da žele da tom olovkom samo ugovore sa šest nula. Hvala, nadam se da će to biti baš tako – dodaje ona.

Jeremićeva je izdvojila i poklon od studija za lepotu kod kojeg radi nokte.

Dobila sam ogrlicu koja izgleda kao škorpija koja mili oko vrata, sva od kristala i dijamanata urađena. I uradili su knjigu „jovanizama“, „Lepotica, a zver“, da me poteraju da što pre napišem „Lepoticu, a zver“. To je prelepa knjiga mojih citata. Oduševljena sam, toliko je originalan poklon, stvarno će me naterati da to uradim – zaključila je Jovana, i dodala da će se još jedan zanimljiv poklon naći u njenom novom stanu:

Voditeljka je za sam kraj izdvojila poklon od osobe čije ime nije želela da navede, čime je zaintrigirala fanove.

Jovana Jeremić
Jovana Jeremić

– Dobila sam dijamantsko-rubinski prsten od nekoga koga ne želim da otkrijem, i neka to bude za kraj bude misterija. Na novinarima ostaje da saznaju ko mi je kupio taj prsten – poručila je Jovana Jeremić.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs

SVIMA ISPALE OČI OD POKLONA! Jovana Jeremić ovakvo IZNENAĐENJE nije slutila: „Oduševljena sam!“