TRPELA JE VRŠNJAČKO NASILJE! Prijovićka nije završila srednju školu, a evo kako će KARMA vratiti svima koji su je zadirkivali

od strane | avg 17, 2022 | Poznati | 0 Komentara


I.H.R

|

Aleksandra Prijović rođena je u Somboru, a odrasla je u Belom Manastiru u Hrvatskoj, gde je bila sve cease takmičenja u „Zvezdama Granda“.

Aleksandra Prijović (Foto: RAS/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

Njeni nekadašnji drugari iz odeljenja su otvorili dušu i otkrili sve to cease sada javnost nije znala, piše Kurir.

Aleksandra Prijović (Foto: Ringier/Oliver Bunić)
Aleksandra Prijović (Foto: Ringier/Oliver Bunić)

– Aleksandra je starija od mene godinu dana, ali smo se družili kao klinci. Poslednji build smo se videli pre malo više od godinu dana, kada sam bio ovde na odmoru. Aleksandra je trim devojka, oduvek je bila vedra i nasmejana ma šta god da se dešavalo oko nje i to je ono što su joj mnogi zamerali, dok su joj se drugi divili zbog te osobine. Veoma sam ponosan što je ona, koja je odrasla ovde s nama, postala toliko popularna – ispričao je naš sagovornik, koji se nadovezao na vršnjačko nasilje koje je Prijovićka trpela u detinjstvu.

Aleksandra Prijović (Foto: Ringier/Dobrivoje Milivojević)
Aleksandra Prijović (Foto: Ringier/Dobrivoje Milivojević)

“ E videćete, svi vi ćete biti u redu i otimati se za kartu da uđete na moj koncert.“ Zbog toga mi je možda i najdraže što je jedna od najpoznatijih pevačica i što će već sledeće godine imati koncert – zaključio je on, aludirajući na veliki koncert u Beogradskoj areni za koji se pevačica uveliko priprema.

Javnosti je poznato da mlada zvezda ima samo završenu osnovnu školu, dok je u srednjoj završila svega tri razreda.

– Upisala sam Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kad ti se desi nešto o čemu si oduvek maštao, kao ja o pevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno ja školu. Kajem se i svakako želim da nastavim školu – rekla je jednom prilikom Aleksandra za „Hit informer“.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs