„U KOFERU MI JE 30.000 EVRA“: Iva Grgurić izgorela od besa – nestale joj stvari, ne zna šta da radi: „IZLUDEĆU“!

od strane | avg 19, 2022 | Poznati | 0 Komentara


D.D.N.

|

Bivša zadrugarka i voditeljka Iva Grgurić otišla je na letnji odmor, ali umesto da uživa u čarima leta, Iva je već danima u paklu, jer su joj na aerodromu nestale stvari u vrednosti od 30.000 evra!

Iva Grgurić • iva_grguric / Instagram

Iva Grgurić je odlučila da ode na odmor u Grčku i tako napuni baterije za sve obaveze koje je čekaju u predstojećem periodu, ali vrlo brzo se pokajala što se odlučila na taj korak.

Naime, Grgurićevoj je na aerodromu izgubljen kofer sa stvarima ukupne vrednosti 30.000 evra! Iva već 11 dana pokušava da pronađe kofer, ali od njega nema nikakvog traga. Zato je bivša zadrugarka objavila i video na kojem je objasnila kroz šta prolazi:

Iva Grgurić (Foto: Instagram/iva_grguric_official)
Iva Grgurić (Foto: Instagram/iva_grguric_official)

– Ima 2.000 kofera. Svaki dan zovem, po 40 minuta sam na čekanju, ne znaju gde je kofer, ne mogu da ga lociraju… Unutra su mi stvari, sigurno 30.000 evra mi je u koferu! Ne znam šta da radim, izludeću, načisto ću izludeti, ne mogu na putovanje bez njih! Tamo na aerodromu ima oko dve hiljade kofera, ljudi dolaze, plaču, ne mogu da idu na build bez njih, znači ovo što se dešava nikad nisam videla – rekla je Iva nervozno.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs