UHAPŠEN DEČKO MODELSICE Bavio se svakakvim radnjama! Sindi se oglasila i ODGOVORILA OBJAVOM – Ovo niko nije očekivao!(FOTO)

od strane | avg 30, 2022 | Poznati | 0 Komentara


J.L. |

dečko Modelsice Ivane Stamenković Sindi, Stefan Plavšić, uhapšen je u akciji policije i Tužilaštva za organizovani kriminal.

Ivana Stamenković Sindi • Instagram

Ivana Stamenković Sindi (Foto: Instagram/sindi_models)
Ivana Stamenković Sindi (Foto: Instagram/sindi_models)

Naime, accomplice pevačice sumnjiči se da je pripadnik grupe koja je nezakonito vežbala gađanje na strelištu u Novom Slankamenu.

Sindi tim povodom nije želela da daje komentare, već je sami poručila da je u gužvi i prekinula vezu, a sada se oglasila na storiju na svom profilu na Instagramu.

Sindi je objavila zajedničku fotografiju sa Stefanom, na kojoj je on grli, dok ispijaju piče u kafiću, a po svoj prilici, radi se o staroj uspomeni. Modelsica očigledno i te kako pati za svojom jačom polovinom, budući da su trenutno razdvojeni.

ivana stamenković sindi
ivana stamenković sindi

Inače, Sindi je u višegodišnjoj emotivnoj vezi s Plavšićem, koji je inače fitnes trener i bodi-bilder. Međutim, on je uglavnom izbegavao da se na javnim događajima eksponira sa Sindi, te su retki momenti kada su njih dvoje uslikani zajedno.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs

UHAPŠEN DEČKO MODELSICE Bavio se svakakvim radnjama! Sindi se oglasila i ODGOVORILA  OBJAVOM – Ovo niko nije očekivao!(FOTO)