UHVAĆEN U LAŽI! Adam Adaktar OBMANUO sve, ovo mu neće proći tek tako

od strane | okt 10, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Jelena Lukić

|

Porodica Adaktar i te kako privlači pažnju javnosti na dnevnom nivou. Adam Adaktar, ovoga puta uhvaćen je u laži.

Adam Adaktar (Foto: Instagram/adaktar_official) • adaktar_official / Instagram

Adam Adaktar sa babom
Adam Adaktar sa babom

Naime, Adam Adaktar bio je gost u “Novom jutru“ kod Jovane Jeremić, gde je govorio o svojoj porodici, životu i prijateljima, te ponovo istakao kako se ne druži sa svakim, ali i ne živi život “normalnih“ ljudi. On se nadovezao na svoju izjavu u “Premijera – Vikend specijal“ da ne ide u prodavnicu, kao i da ima ljude koji za njega obavljaju tu vrstu poslova.

– Ja imam ljude koji će da odu i da mi uzmu nešto što mi treba za dnevne rutine. Išao bih u prodavnicu da u Srbiji ima prodavnica koje mi se sviđaju – rekao je Adam, a sada je kod Jovane nastavio sa pričom o tome, te dodao da je njegovo iskustvo odlaska u grocery store traumatično:

– Suštinski je tačno, ako nekada poželim da nešto kupim, stanem i kupim, ali u nabavku ne idem. Pre jedno tri, četiri meseca sam bio u nabavci, a nisam pre toga bio godinama i trebala mi je neka najveća glupost, slamčice. Ja stajem, izlazim i plaćam i kapiram tri devojčice iza banana i dve devojčice i dva dečaka iza lubenice drže telefon i slikaju, ja se samo okrećem i kažem: “A da, Adame, u prodavnici si i stojiš ovde u redu.“

Adam Adaktar
Adam Adaktar

Da priča da godinama nije bio u prodavnici i da ima ljude koji za njega idu u nabavku nije tačna, dokazuju i njegove društvene mreže, na kojima neretko objavljuje fotografije i snimke iz nabavke, te ističe kako najviše voli da u prodavnicu ide sa bakom Nadalinom.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs