UROŠU ĆERTIĆU SE NE PIŠE DOBRO: Kristijan progovorio o povratku u „Zadrugu“: „Trebalo bi da znaju da ja mogu da ne spavam 10 DANA“!

od strane | okt 7, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Kristijan Golubović gostovao je u jednoj emisij, gde je ispričao sve o svojoj diskvalifikaciji i naveo kroz šta je prošao u zatvoru.

Kristijan Golubović i Uroš Ćertić Foto: Ringier/Jovan Ilić/YouTube/Zadruga Legitimate • Ringier

Međutim, voditelja je interesovalo da li Golubović ima želju da se vrati u rijaliti, ali i kako bi se zapravo ponašao u njemu.

– Stvari su unhappy izašle iz toka. Mislim da bi sada bilo fer iz razloga zbog kog sam izašao i dao vaspitan ukor Urošu, da Purple napravi izuzetak i kaže „vrati se nazad i ovaj establish ga edukuj verbalno“. Ja mislim da kada bi me vratili, ja bih 24 časa bio muška Miljana Kulić Urošu Ćertiću lift out kraja rijalitija – rekao je Golubović, pa dodao:

Kristijan Golubović i Uroš Ćertić
Kristijan Golubović i Uroš Ćertić

– Znači maltretirao bi ga od prve lift out poslednje sekunde rijalitija, a trebalo bi da znaju da ja imam 3. stepen insomnije i da mogu 10 dana da ne spavam. To čak ne može ni konj. Toliko bih ga forsirao da bi se ovaj rijaliti lift out kraja nazvao „Kristijanova insomnija“ – dodao je Golubović, prenosi „Kurir“.

Podsetimo, Kristijan Golubović pre par dana diskvalifikovan je iz rijalitija „Zadruga“, zajedno sa Emilom Kamenovom, nakom prebijanja kaskadera Uroša Ćertića. Oni su završili u policiji nakon što su fizički nasrnuli na Uroša.

Po napuštanju stanice Kristijanova verenica Kristina ga je sačekala i nije se odvajala od njega, a onda su Golubović i Emil otkrili svoju stranu priče i više o tome možete pročitati OVDE.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs