„Uvek sam bila crna ovca u porodici“: Marijana Zonjić izgubila kontakt sa roditeljima posle AFE!

od strane | sep 5, 2022 | Poznati | 0 Komentara

DDN |

Drugoplasirana učesnica pete sezone „Zadruge“ Dalila Dragojević priredila je danas žurku u jednoj vili povodom njen 29. rođendan. Dalila je sve vreme pratila najbolja drugarica Marijana Zonjić

Marijana Zonjić (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Marijana Zonjić Foto: Ringier/Teodora Borozan

Naime, Marijana je otkrila da je u lošim odnosima sa porodicom nakon što se javila vest da bivši zadrugar Stefan Krstić Krle ima njene eksplicitne slike i slike.

– Ovo je najstresniji period u životu majke jer je vezan za moju porodicu i direktno utiče na nju, a ja ne bih želeo to bilo kome život. Porodica je i dalje najvrednija stvar u životu i ono što ih pogađa je katastrofa. Svašta se dešavalo i moja komunikacija sa njima je svedena na minimum. Nikada ne mogu da izgubim porodicu, oni su uvek tu za mene, ali naša komunikacija je svedena na minimum zbog nekih mojih postupaka, jer ide na sud sa nekim ljudima, ja nastavljam da produbljujem, više od njih postoji bojazan i postoji peta godina kako sam na toj javnoj sceni i svašta se pisalo i šta je tačno, a šta nije – rekla je Marijana za „Srbija danas“, i dodala:

Marijana Zonjić Foto: Ringier/Teodora Borozan

– Ja sam uvek bio „crna ovca“ u porodici, mislim, svaka čast mojoj porodici i ljudi ih cene i poštu, posle sve, Crna Gora je malo mesto , svi ih znaju, a gotovo moj otac. Ja sam jedini čudak i od malena, kada sam počeo da se bavim tim pevanjem, sramotim svoju porodicu, a oni nisu navikli na takve stvari. Završio sam u kafani, što je sramota za njih, vrh svega i rijalitija, pa jedna priča, druga priča, sto priča, ne znam šta više da mi dobijem, da mogu ‘nemoj dokazati neživo, da ih uveriš. Oni ne veruju u te priče, ali ostavljaju posledice i svaki se odvojio na svoju stranu i nekako, to je to.

Više detalja