Vesni i Đoletu uskoro sledi razvod, tvrdi ova poznata dama, a otkriva i zašto

od strane | apr 17, 2024 | Poznati | 0 Komentara

Razvod Vesne i Đoleta ponovo je tema u medijima

Razvodi Dragane Mirković, Harisa Džinovića i Dženana Lončarevića glavna su tema u svim medijima u poslednjih nekoliko dana. A na tu temu oglašavale su se brojne poznate ličnosti među kojima je i bivša rijaliti učesnica Maca Diskrecija, koja tvrdi da je razvod Vesne i Đoleta Đoganija sledeći o kome će se pričati.

Ata images

– Predviđam razvod još jednom paru na estradi, a to su Vesna i Đole Đogani. To će biti veoma uskoro. Đole je približnih godina kao Toni Bijelić i Haris Džinović. On ima preko 50 godina. Ja sam čula da Đole voli mlađe, a i Vesna voli piletinu. Znate kako se kaže, bez starca nema udarca – istakla je Maca u “Macinoj klinici”.

Pročitajte Ceca i Lidija ljute suparnice – Evo kako izgleda Ocoljićkina kuća, nije ni nalik pevačicinoj

– Istina je da bez starca nema udarca. Ako ti treba udarac, onda ti treba stariji muškarac. Problem je, međutim, kako živeti jer ne živi se samo od toga – zaključila je u svom stilu Maca Diskrecija.

Bojan Vuković

O krahu braka dizajnerke Meline Džinović i pevača Harisa Džinovića govorili su mnogi, a na tu temu je svoje mišljenje iznela i Maca Diskrecija,

Razvod Vesne i Đoleta i ranije se pominjao

– Ja mislim da bi Melini trebalo da nađemo nekog mlađeg. Njoj treba neko mlađi, ali joj trebaju i pare, a to ne može. Što se Harisa tiče, verovatno nije mogao više puta dnevno, a to je ono što njoj treba. Ona nije odavala utisak da će se razvesti. Moram ja tu sa Harisom da proverim u čemu je problem – rekla je Maca.

Ata images

– Šta će biti sa Melinom ako ne dobije ništa od imovine? Od čega će živeti? Ako je spojimo sa Tonijem Bijelićem ona će njemu zamak uzeti – zaključila je bivša rijati učesnica, koja je najavila skori rastanak popularnih densera.

Razvod Vesne i Đoleta bio je aktuelna tema u medijima i pre nekoliko godina kada je ekipa “Paparaco lova” Đoganija snimila kako se ljubi sa saradnicom.

AUTOR: SVET

IZVOR: PULS

FOTO: ATA IMAGES

Pročitajte i…

Opširnije

Izvor: svet-scandal.rs