VOJAŽ U VEZI SA ĐINOM DŽINOVIĆ! „Grlili su se, pao je i poljubac“

od strane | avg 23, 2022 | Poznati | 0 Komentara


I.H.R

|

Mladi pevač Mihajlo Veruović Vojaž, navodno, već nekoliko meseci uživa u vezi sa Đinom Džinović, ćerkom Harisa i Meline Džinović.

VOJAŽ i ĐINA DŽINOVIĆ • Instagram

Naime, iako je Đina nedavno istakla da su ona i Vojaž kao „bata i seka“ i da već ima dečka, očigledno nije tako. Paparaco Kurira je uslikao Vojaža i Đinu na romantičnoj večeri u jednom restoranu na Gardošu.

Vojaž
Vojaž

Kako navodi naš izvor s lica mesta, Mihajlo i Đina su sve vreme navodno bili izuzetno bliski, a da je njihov odnos više nego prijateljski, videlo se po tome što su prvo šetali zagrljeni po Zemunu, a u jednom trenutku su se prepustili i strastima i sočnim poljupcima, i to dok su gledali jato labudova u reci.

– Svima koji su se te noći zatekli na Gardošu bilo je jasno da su njih dvoje u vezi, daleko je to od prijateljstva. Posle romantične šetnje oni su, držeći se za ruke, došli u restoran. Sedeli su jedno pored drugog, često su se grlili, a u jednom trenutku pao je i poljubac. Bili su baš opušteni, jer je lokal bio skoro prazan. Posle večere, zagrljeni su otišli, sve vreme se smeškajući jedan drugom – kaže izvor za gorenavedeni checklist.

Đina Džinović
Đina Džinović

Podsetimo, nedavno se pojavio njihov zajednički snimak iz kreveta zbog čega su mnogi pomislili da su njih dvoje u vezi. Međutim, ona je to nevešto demantovala napisavši da ima dečka, a da na Mihajla gleda kao na brata.

– Bata i seka. Imam dečka, Mihajlo mi je brat – naglasila je tada Đina, koja je donedavno bila u vezi s mladim fudbalerom Crvene zvezde Andrejem Đurićem.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs

VOJAŽ U VEZI SA ĐINOM DŽINOVIĆ! „Grlili su se, pao je i poljubac“