NM, | TB |

Nakon što je bivša zadrugarka Iva Grgurić negativno prokomentarisala fizički izgled nove vodičke Tare Simov, ona je brutalno odgovorila putem društvene mreže .

Tara Simov i Iva Grgurić (Foto: Ringier/Mitar Mitrović/Zoran Ilić) • Mitar Mitrović, Zoran Ilić / Ringier

Tara je prvobitno podelila Ivinu izjavu na Instagramu: „Mora da uradi grudi i zadnjicu, jer ta jadnica liči na vešalicu Vešim ovu košulju.“ , a zatim njen odgovor na isto:

– S obzirom da je ovo javila na osnovu moje mršavosti i prirodnog izgleda, a to je 21. veku, mislim da smo nedavno preuzeli vređanje ljudi na osnovu fizičkog izgleda i razumem nedostatak i ntelekta da se to razume, a to razumem rečju. a je po bilo čemu drugačija od ove, pa ću ti odgovoriti samo ovako: „Taj tip žene mi se nikada ne javlja u mozak.“. Šta god ovo značilo – rekla je Simova.
Tara Simov (Foto: Instagram/tarasimov)

– Svakako da je nemoguće da se fizički pokažem u prednacrtu koji imate, ako možda budete čak i usrećilo se s obzirom na nedostatak bilo čega u njemu. Takođe, da se tako dopadneš suprotnom polu, ostrvo bi ti pripalo, a ni tvoji dodavači viršle i pašteta, ne bi te javno nazivali besparičnim i razmaženim prostitutkom – dodala je novopečeni vodič.
.

– I još nešto. Kako d… umesto s…? Vratite novac koji ste ukrali dedi iz Marabelje dok je spavao. Ako novinari žele izjavu od ukradenog ćebeta, obratite se staračkom domu u Malagi. Samo požurite, ne znam koliko mi je ostalo – zaključila je Tara, a više detalja pogledajte u galeriji: Pročitajte više