Vratili se u LEGLO zadrugarskog BLUDA! Milica Kemez odvela Boru Santanu u BUJANOVAC

od strane | apr 19, 2024 | Poznati | 0 Komentara

Bivši učesnici rijalitija „Zadruga“ i voditeljski par Bora Santana i Milica Kemez uskoro staju na ludi kamen, a iako su mnogi sumnjali da će njihova ljubav opstati, oni su već godinama u srećnoj vezi, koju će konačno krunisati brakom.

milica kemez i bora santana
milica kemez i bora santana • Ringier

Milica je danas objavila jedan zanimljiv video-snimak na svom profilu na društvenoj mreži Instagram. Ona se u kolima snimala sa Borom, a na klipu je označila da se nalazi u Bujanovcu.

Stižemo u moj rodni grad, vodim Boru. Je l’ si srećan? – poručila je Milica Kemez.

Milica Kemez odvela Boru u Bujanovac
Milica Kemez odvela Boru u Bujanovac

Podsećanja radi, u „Zadruzi 4“ se podigla velika prašina kad je otkriveno da je Milica jedna od rijaliti učesnica koja je radila u pomenutnom mestu, zbog čega je trpela razne optužbe i osude, a ona je jednom prilikom objasnila kako je izgleda njen posao tamo.

Moj posao je bio da budem lepa i da prihvatim piće kada mi nude. Izbegavala sam kontakt sa ljudima, a uvek sam pila samo neku vodu, nisam pila alkohol. Ja nikada nisam videla to da je neka devojka otišla sa nekim likom, oni se ne napiju piju sokove. Znam da ima jedna kafana gde je to moglo i gde se sve dešavalo, ali ja tamo nisam radila – rekla je Milica.

Milica Kemez (Foto: Screenshot TV Pink)
Milica Kemez (Foto: Screenshot TV Pink)

To nije bilo lako, ljudi, ja nisam radila ništa loše ali sam znala devojke koje jesu. Ta kafana nije u Bujanovcu nego tu pored. Ja sam imala situaciju da su se zaljubljivali u mene i da su hteli da me spase tog posla – ispričala je Kemezova u Zadruzi 4.

(Republika)

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs