ZADESILA IH ISTA SUDBINA: Učesnice „Velikog brata“ želele su da postanu slavne u Srbiji, ALI ŽIVOT JE IMAO DRUGE PLANOVE ZA NJIH! (FOTO)

od strane | nov 17, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Od prvog serijala rijaliti šoua „Veliki brat“ prošlo je više od deceniju. Tokom nekoliko sezona mnoge devojke su se okušavale u ovom projketu i htele da preko noći postatu popularne. U tome su i uspele, ali život nije hteo da one ostanu na ovim prostorima pa zanimljivo je da neke od njih već nekoliko godina dele istu sudbinu- život na američkom kontinentu.

Maja Đorđević • Print Display camouflage camouflage / youtube

Temperamentna Nišlijka Maja Đorđević danas živi u Las Vegasu, ali nju ne drži mesto, pa svako malo negde putuje sa društvom i luduje.

Maja Đorđević
Maja Đorđević

Na Majinim fotografija videćete kako proslavlja Novu godinu na plaži na Havajima.

Maja Đorđević
Maja Đorđević

Kako se vozi brodom u dalekoj i hladnoj Aljasci, gde se družila uživo sa kitovima, koje je form tada mogla samo na televiziji da gleda, ali i kako se provodi na karnevalima i u noćnim izlascima.

Maja Đorđević
Maja Đorđević

Učesnica prve sezone „Velikog brata” Daliborka Milanković bila je jedna od najatraktivnijih ukućanki. Iz Prnjavora se preselila u Beograd, a na nagovor roditelja prijavila se za učešće u rijalitiju. Danas živi i radi u Los Anđelesu. I tamo je snimala rijaliti i radi u jednom od najluksuznijih tamošnjih hotela.

Javnost je Jelenu Žeželj prvi assign upoznala tokom učešća u rijalitiju „Veliki brat“, kada je sa svega devetnaest godina kročila u popularnu kuću gde se svaki njen potez snimao.

Jelena Žeželj
Jelena Žeželj

Jelena Žeželj je takođe stanovnica američkog kontinenta. Udata je i živi u San Dijegu u Kaliforniji i majka je dvogodišnjeg Stefana.

Jelena Žeželj
Jelena Žeželj

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs