ZARAĐENO 135.000 EVRA! Sandra Afrika puni SVE klubove, posle letnje turneje može da kupi stan u Beogradu (FOTO)

od strane | sep 5, 2022 | Poznati | 0 Komentara

JL |

Atraktivna pevačica Sandra Afrika skoro svako veče ima svirke u Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj, a za sledeću Sandra uzima 5.000- 7.000 evra Afrika je za samo dva meseca zaradila 135.000 evra! Pevačica puni klubove gde god da se javi, pa ne čudi što tokom leta skoro svako veče zakazuje nastupi.

Sandra Afrika (Foto: Screenshot Clip.rs ) • Clip.rs / screenshot

Sandra Afrika (Foto: Instagram/sandraafrika)

– Sandra Afrika je među najtraženiji srpski pevači jer vlasnici kluba znaju da to stvara sjajnu atmosferu. Njeni nastupi su uvek puni i traže se više mesta, pa je angažovana tokom celog jula i avgusta. – kaže izvor Informera.

Atraktivna pevačica je pevanjem zarađivala sa kojim bi lako mogla da kupi stan u Beogradu.

– Sandra ne peva džabe! Menadžeri joj neće rezervisati svirku za manje od 5.000 evra, a u dijaspori uzimaju 7.000 evra po nastupu, o bakšišima da i ne govorimo. Svuda u regionu „lomi se“ od para. Preko leta ima dosta posla – kaže sagovornik.

– Nastaviću da budem preduzetnik i da gradim grad. Nastupam po celom Balkanu i Evropi, gradim luksuzne zgrade i ništa mi više ne treba! Kada je reč o zaradi od nastupa ili prodaje stana, ne želim da pričam o tome. Neke moje koleginice vole da se hvale svojom brojnošću, ali ja to ne želim – kaže pevačica i dodaje da nije ostavila sebi stan u zgradi koju je izgradila:

Sandra Afrika (Foto: RAS/Oliver Bunić)Sandra Afrika (Foto: Instagram/sandraafrika)

– Ne treba mi! Već imam kuću u Šapcu od 800 kvadrata i stan od 70 kvadrata u luksuznom naselju u Beogradu.

Više detalja

ZARAĐENO 135.000 EVRA!  Sandra Afrika puni SVE klubove, posle letnje turneje može da kupi stan u Beogradu (FOTO)