„Zbog dece bi neke stvari trebalo drugačije da se rade!“ Elma Sinanović prokomentarisala Draganu Mirković i Harisa Džinovića

od strane | apr 3, 2024 | Poznati | 0 Komentara

Aleksandar Dojkić

|

Pevačica Elma Sinanović bila je gost na koncertu Aleksandre Prijović u Vršcu, a sada je za „PulsOnline.rs“ progovorila o utiscima nakon spektakla koji je njena koleginica priredila.

Elma Sinanović (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)
Elma Sinanović (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić) • Aleksandar Dojkić / Ringier

– Prethodnu nedelju je obeležilo gostovanje kod Aleksandre Prijović, to je bio jedan prelep koncert i jako sam se zabavila. Bila sam jako srećna kada me je pozvala i rado sam se odazvala. Pamtiću taj koncert, bilo je puno omladine i puno pozitivne energije – rekla nam je najpre Sinanovićeva, koja priznaje da se potajno nadala da će dobiti poziv da bude gost na Prijovićkinom koncertu.

– Možda sam potajno i očekivala da će me pozvati. Drago mi je da spadam u grupu tih najboljih koje zove da joj budu gosti na koncertima. Aleksandra je dobar čovek i dobra pevačica, uvek kažem kada je ona u pitanju da je ona jedan paket – rekla nam je Elma.

Elma Sinanović (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)
Elma Sinanović (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Proteklih nedelja svi bruje o razvodu pevača Harisa i Meline Džinović, ali i Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

– Ne možeš da ne ispratiš, svi mediji bruje o tome. Meni je žao kada čujem da se porodica raspada. Porodica je po mom mišljenju svetinja, treba da se čuva i da se radi na tome da porodica ostane zajedno. Uvek mislim na tu decu, ona su broj jedan i zbog njih bi trebalo da se neke stvari drugačije rade. Kada već dođe do toga, ako ne može drugačije, uvek kažem: „Bolje dobar razvod, nego loš brak“. Naravno da sam uz koleginicu, uvek sam uz žene i podržavam ih.

Šta je, sa druge strane, Elma Sinanović ispričala o svom ljubavnom životu pogledajte u odvojenom tekstu: Prvo oglašavanje Elme Sinanović nakon priče da je smuvala 15 godina mlađeg kolegu

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs