Željko Mitrović OTKRIO ZAŠTO ZADRUGARI SADA ČITAJU KNJIGE! Komentarima nema kraja…

od strane | maj 9, 2023 | Poznati | 0 Komentara

Kako je emitovanje rijaliti šou-programa „Zadruga“ obustavljeno na neko vreme, učesnici ovog TV formata lišeni su svakodnevnih obaveza, a u zamenu za to su im donete knjige.

Filip Car, Aleksandra Nikolić i Željko Mitrović (Foto: Screenshot TV Pink/Ringier/Dragana Udovičić)
Filip Car, Aleksandra Nikolić i Željko Mitrović (Foto: Screenshot TV Pink/Ringier/Dragana Udovičić) • Tv Pink, Ringier, Dragana Udovičić/Promo / screenshot

Prizori na kojima zadrugari čitaju izazvali su lavinu podeljenih komentara na društvenim mrežama, te se tim povodom oglasio Željko Mitrović, idejni tvorac ovog projekta, i objasnio zbog čega učesnici šeste sezone trenutno provode vreme u čitanju.

Željko Mitrović (Foto: Ringier/Zoran Ilić)
Željko Mitrović (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– U ovoj pauzi, zadugari u slobodno vreme čitaju knjige jer su razumeli da u Zadruzi ostaju samo akademski građani! – poručio je Željko putem Instagrama, pri čemu su počeli da pristižu komentari poput: „Bravo, tako i treba“, „E, alal vera, ekipo“, „Nego kako, mora da se uči“, „Koliko si im povećao honorare da prvi put u svom životu uzmu knjige u ruke?“.

Željko Mitrović (Foto: Instagram/zeljkomitrovic)
Željko Mitrović (Foto: Instagram/zeljkomitrovic)

Podsećanja radi, zadrugarka Maja Marinković se našla na meti podsmeha zbog knjige koju je odabrala da čita, zbog čega su se kako učesnici ovog TV formata, tako i gledaoci istog, uhvatili za glavu.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs