Da li su vam milioni piksela i milijarde boja dovoljne za svaki dan?

od strane | okt 11, 2022 | Tech | 0 Komentara


11.10.2022 17: 25 |

Cell

Da li su vam milioni piksela i milijarde boja dovoljne za svaki dan?

Novi član popularne g porodice takođe kombinuje dva velika stereo zvučnika sa Dolby Atmos tehnologijom, moćan procesor i snažnu bateriju sa munjevitim brzim punjenjem.

Najvažniji životni trenuci zaslužuju kameru koja može da ih zabeleži onako kako vi to želite. Uz mannequin g72, iskusićete ultra-visoku rezoluciju 108MP glavne kamere koja uspeva da uhvati 9x više svetlosti kombinujući devet piksela u jedan veliki ultra pixel za svetlije fotografije – čak i u najizazovnijim svetlosnim uslovima.

G72.jpg

Motorola g72 poseduje i 8MP ultraširoku kameru kako biste u kadar mogli da stavite 4x više prizora koji slikate u poređenju sa standardnim objektivom. Plus, kamera može čak i da registruje dubinu, sarađujući sa glavnom kamerom kako bi automatski zamaglila pozadinu i kreirala portrete profesionalnog kvaliteta.

Izuzetan sistem kamera zaokružuje Macro Imaginative and prescient kamera koja će vas približiti 5x više onome šta slikate kako biste zabeležili čak i najsitniji detalj, koji bi vam inače promakao na standardnom objektivu.

Gledajte omiljene filmove i igrajte najbolje igre kao nikada produce sada zahvaljujući 6,6-inčnom HDR10+ pOLED displeju koji donosi filmske standarde za preciznost boja, osvetljenje i kontrast kako bi sve na njemu bilo ultra-realno. Za još sveobuhvatnije uživanje u sadržaju, tu je 120Hz osvežavanje ultra-tankog ekrana koji gotovo da ne poseduje ivice.

MotoG7202.jpg

Kako bi kompletirala ovaj predivni displej, Motorola je uključila dva velika stereo zvučnika sa Dolby Atmos tehnologijom kako biste iskusili sve prednosti koje donosi njihov multidimenzionalni zvuk. Dolby Atmos radi čak i kada povežete vaše slušalice i omogućava vam da čujete i najsitnije audio detalje.

Uz izuzetan sistem kamera i zapanjujuć displej, Motorola se postarala da g72 bude moćan i sposoban baš kao i vi. MediaTek Helio G99 procesor donosi performanse naredne generacije – bilo da se takmičite u omiljenim igrama ili strimujete najnovije serije – na raspolaganju ćete imati svu snagu koja vam je potrebna.

HelioG99.jpg

Gejmeri će posebno osetiti 20% veću efikasnost u igrama zahvaljujući 6nm čipsetu koji štedi bateriju, čak i kada ga zahtevne igre gurnu produce samih granica.

Motorola g72 takođe stiže sa baterijom kapaciteta 5.000mAh koja bez problema može da pruži čitav dan korišćenja, pa i više, a kada vam je potrebna dodatna energija, tu je TurboPower 30W brzo punjenje koje se stara da nakon samo nekoliko minuta dobijete sate korišćenja telefona.

Dostupnost i cene

Motorola g72 će u Srbiji biti dostupna od 20. oktobra po ceni od 34.999 rsd (6/128GB), odnosno 37.999 rsd (8/128GB)

PR saopštenje

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs