Epic Games Store nastavlja sa akcijama i do 23. novembra nudi dve besplatne igre

od strane | nov 17, 2023 | Tech | 0 Komentara

S obzirom na to da je četvrtkom uglavnom dan preseka kada Epic Games Store na listu privremeno besplatnih igara menja, odnosno stavlja nove naslove – do 23. novembra čekaju vas dve besplatne igre.

U prevodu – ukoliko ih dodate u svoju biblioteku do ovog datuma do 17:00, besplatno će biti vaše zauvek, umesto da ih kupite za 60 dolara.

Epic Games Store ponudio je postapokaliptični naslov Surviving the Aftermath

Jedna od dve besplatne igre je strategijski, a istovremeno i tzv. City Builder naslov koji uključuje i simulaciju. Surviving the Aftermath je igra za jednog igrača, a pred vas postavlja zadatak da preživite i napredujete u postapokaliptičnoj budućnosti.

Treba da izgradite ultimativnu koloniju otpornu na katastrofe, zaštitite njene pripadnike i vratite civilizaciju u razoreni svet. Resursi su vam oskudni, ali morate se kretati dalje od kolonije u pustoš kako biste ih prikupili, otkrili suparničke kolonije i otkrili svetske tajne.

Svet koji vodite može da sadrži više od 130 zgrada koje potom treba da sačuvate od sveta ispunjenog opasnostima u koje spadaju i prirodne katastrofe. Resursima kolonije upravljaju stručnjaci koje vi zaposlite, svaki sa svojim veštinama i motivacijom.

Međutim, preživeti u postpokaliptična vremena znači i donošenje naizgled nemogućih odluka.

Epic Games Store nastavlja sa akcijama i do 23. novembra nudi dve besplatne igreEpicGamesStore

Sudbina kolonije zavisi od vaše procene i svaki izbor koji napravite može uticati na opstanak kolonije u budućnosti.

Drugi besplatni izbor je avanturistički RPG Earthlock

Epic Games Store uz postapokalipsu nudi i RPG odnosno „Role Playing Game“ igru Earthclock koja inače nosi oznaku Pegi 7 što podrazumeva izvesnu dozu nasilja koje može uplašiti mlađu decu. I ova igra u redovnim okolnostima košta 30 dolara, kao i Surviving the Aftermath, što znači da ako ih obe dodate u svoju biblioteku na nalogu, praktično štedite 60 dolara.

Earthlock je igra inspirisana klasičnim 3D RPG naslovima iz kasnih devedesetih godina, sa novim pristupom borbi zasnovanoj na potezima i napredovanju karaktera i takođe je naslov koji podrazumeva jednog igrača.

U njoj imate zadatak da krenete na putovanje i spasite „prelepi“ svet Umbra, planetu koja je prestala da se okreće pre više hiljada ciklusa rotacije. Zadatak počinje misijom spasavanja ujaka protagoniste Ejmona iz kandži drevnog kulta, a ubrzo prerasta u avanturu koja je nastajala vekovima. Morate okupiti grupu heroja kako biste sprečili da se razorna prošlost ponovi. Planeta u sebi ima rastuće zlo koje morate da sprečite strategijskim odlukama koje će voditi vaše heroje u borbi protiv neprijatelja.

Detalje o sistemskim zahtevima ove dve besplatne igre, kao i svaki put, možete pronaći na Epic Games Store sajtu.

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs