Epic poklanja dve video igre za kraj godine, preuzmite ih do 5. januara

od strane | dec 31, 2022 | Tech | 0 Komentara


31.12.2022 12: 35 |

Video games

Epic poklanja dve video igre za kraj godine, preuzmite ih do 5. januara

Dishonored – Definitive Edition je serijal svih delova koja ta igra ima da ponudi, a priča se odvija u 19. veku i prati Korva Atana, telohranitelja carice za čije podmetnuto ubistvo želi da se osveti. Igra Arkane Studios odvija se u industrijskom gradu Danvol i uz pomoć Lojalista pokušaćete da oslobodite grad.

Dishonored će vam sigurno doneti mnogo uzbuđenja i ulepšati vam praznike, s obzirom na to da su kritike vrlo pozitivne, iako će vam možda nedostajati dinamike.

Preuzimanjem attain 5. januara uštedećete 20 dolara, a pored toga možete sačuvati i dodatnih 30, ukoliko preuzmete i Eximius: Purchase the Frontline Sesason 3 – koji možete igrati u multiplejeru, ali i co-op misijama.

Ova akciona video igra iz prvog lica, ali i donekle strategijska doneće vam pravo uzbuđenje u vaš dom za predstojeće praznike, iako kritike nisu baš naklonjene ovoj igri.

Iako je igra izašla ove godine, za razliku od Dishonored – Definitive Edition koji je debitovao 2012, nisu vam potrebne jake hardverske konfiguracije. Preporučeno je da imate minimal Intel Core i5 CPU, 8 GB RAM-a, Nvidia GeForce GTX 760 ili AMD Radeon HD 7950.

Za praznike će vam takođe na GOG besplatno biti dostupna Daymare: 1998, koja je prava akciona video igra iz trećeg lica.

Daymare je video igra za nostalgične, ali i one koji obožavaju horore. Na raspolaganju imate nekoliko likova, koji vas stavljaju u cipele različitih tipova ličnosti koji će vas voditi kroz njihove teorije i sumnje u događaje. Pored toga imaćete nekoliko vrsta oružja, rešavaćete zagonetke i sakupljati predmete koji vam nedostaju u rešavanju misterija.

Naša preporuka je da svakako imate minimal Intel Core i7 ili AMD Ryzen 7 CPU, 8 GB RAM-a, Nvidia Geforce GTX 1060 ili AMD Radeon RX VEGA 56. Naravno, a sve tri igre biće vam potrebno oko 80 GB memorije.

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs