Google aplikacije na Huawei telefonima – lakše nego ikada

od strane | feb 25, 2023 | Tech | 0 Komentara

Sredinom februara, Huawei je izašao sa velikom inovacijom kada su u pitanju njihovi pametni uređaji koji koriste AppGallery, prodavnicu aplikacija. Ono što je opšte poznato je da od 2019. godine Huawei telefoni dolaze end Google servisa putem Gspace aplikacije, ali se sada to menja. Veliki broj ovih, kao i ostalih aplikacija, dostupno je direktno sa AppGallery, na veoma jednostavan način. Jednom rečju end Google aplikacije na Huawei telefonima, od sada mnogo lakše i jednostavnije što će olakšati svakodnevni život korisnicima.

Gbox olakšava pokretanje Google aplikacije na Huawei telefonima

Ovog meseca, kompanija Huawei je izašla sa najnovijim rešenjem, koje će biti od velike koristi svim korisnicima njihovih gedžeta. U pitanju je Gbox koji je integrisan u AppGallery, tako da je sada svim EMUI korisnicima dostupno apsolutno sve što im je potrebno direktno iz njihove prodavnice aplikacija AppGallery na Huawei uređajima. Gbox je aplikacija nezavisnog proizvođača, i sva njena korisnost se ogleda u omogućavanju korisnicima da instaliraju aplikacije sa punom funkcionalnošću, sa svim notifikacijama i najnovijim ažuriranjima.

Pri odabiru neke od popularnih Google aplikacija, poput Google Maps, Google Drive ili Gmail-a, jednostavnim pritiskom na dugme Install, uz prvu takvu aplikaciju koju instalirate dolazi i brza instalacija Gbox-a. Tada korisnik u Gbox treba da unese svoje podatke Google naloga, posle čega to više nije potrebno. Svaka sledeća aplikacija se instalira za samo par sekundi, uz jedan pritisak na dugme Install na AppGallery prodavnici aplikacija.

Google aplikacije na Huawei
HUAWEI MATE P50 Pro

Bitna činjenica je da su sada sve željene aplikacije dostupne odmah na početnom ekranu Huawei uređaja, i nisu više skrivene u drugim aplikacijama, kao što je to nekada bio slučaj.

Jednostavnost korišćenja i sigurnost na najvišem nivou

Svaka poteškoća je ovim odličnim rešenjem uklonjena, tako da na telefonu poput Huawei Mate 50 Pro svaka aplikacija radi stabilno i instalira se velikom brzinom. Nivo bezbednosti je, kao i uvek kod Huawei uređaja, na najvišem nivou i bezbednost podataka korisnika se ne dovodi u pitanje.

Sve aplikacije koje se nalaze na AppGallery su testirane od strane kompanije Huawei, čime je garantovana bezbednost pri regularnoj upotrebi. AppGallery poseduje potpun sistem za obezbeđenje zaštite, koji se sastoji od verifikacije imena proizvođača aplikacije, testiranje od četiri koraka, kao i zaštitu pri skidanju i samoj instalaciji aplikacije.

Prijavi se na nedeljni Benchmark e-newsletter

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš e-newsletter! Proverite vaš electronic mail nalog kako bi potvrdili prijavu.

Na ovaj način, AppGallery postaje jedinstvena i veoma korisna prodavnica aplikacija u kojoj možete pretražiti, odabrati i instalirati veliki broj korisnih aplikacija, na samo jednom mestu. Ovim je svaka briga korisnika Google aplikacija uklonjena, jer je sada sve dostupno kroz prodavnicu AppGallery.

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs