Google Play otkrio najpopularnije Android aplikacije i igre u 2022. godini

od strane | dec 2, 2022 | Tech | 0 Komentara


Google Play otkrio najpopularnije Android aplikacije i igre u 2022. godini

Kao i svake godine, Google voli da se pohvali i malo promoviše svoje popularne igre i aplikacije. Ove nagrade posmatraju sve aplikacije i igre sa Play Store i njihovu popularnost u 2022. godini.

Nagrade se dodeljuju posebno aplikacijama i posebno igrama, a onda se one dalje dele na kategorije. Pretpostavljamo da ste čuli za većinu aplikacija i igara, a i ako niste, topla preporuka je da bacite pogled, jer je ovo idealna prilika da otkrijete nove korisne i zabavne aplikacije i igre.

Najbolja aplikacija ove godine je Dream by Wombo, alat koji se oslanja na veštačku inteligenciju koji brzo kreira umetnička dela na osnovu tekstualnog opisa. Korisnički izbor za najbolju aplikaciju je nova platforma, odnosno društvena mreža BeReal, u kojoj korisnici treba da dele slike koje su uslikali u toku dana.

Očekivano, najpopularnija igra je Apex Legends Cellular, koja je i prvi izbor korisnika, a tu su i aplikacije kao što je PetStar (najzabavnija), Breathwrk (najbolja za lični razvoj), Todoist (za nosive uređaje) i Pocket (za tablete), kao i mnoge druge.

Pogledajte zanimljiv video ispod i javite nam u komentarima koje aplikacije vi najviše koristite i koje igre najviše igrate.

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs