Honor će na premijeri prikazati svoj novi flagship model

od strane | nov 10, 2022 | Tech | 0 Komentara


10.11.2022 13: 26 |

Mobile

Honor će na premijeri prikazati svoj novi flagship model  - savitljivi Magic VS

Prema prvim informacijama koje su procurele na Weibo mreži, na premijeri smo trebali da vidimo tri Magic 5 modela, ali izgleda da su te informacije bile netačne i da Honor za 23. novembar sprema novu generaciju savitljive Magic V serije – model Magic Vs.

U zvaničnom saopštenju ove kompanije nije otkriveno mnogo informacija sem naziva uređaja, ali ukoliko Magic V prati ono što su prikazali njegovi prethodnici, čeka nas uzbudljiv kraj godine, bar kada su telefoni sa savitljivim ekranima u pitanju.

Jedna od najboljih karakteristika Magic V serije, predstavljene pre samo 9 meseci je što kao i Xiaomi Mix Fold ima dimenzije normalnog, malo debljeg telefona kada je sklopljen. Ovo je izuzetno važno i više puta smo naglašavali tokom testiranja ovih telefona zbog toga što u većini slučajeva svoj telefon sa savitljivim ekranom koristite kada je zatvoren.

U svakom slučaju, Honor Magic Vs će biti predstavljen 23. novembra u 7: 30h po našem vremenu, a kako je Honor krenuo sa informacijama, očekujemo da ćemo u narednim danima saznati još ponešto o ovom zanimljivom telefonu. Ko zna, možda i Magic 5 serija bude predstavljena na ovoj premijeri.

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs