HONOR X6 dostupan korisnicima u Srbiji

od strane | nov 1, 2022 | Tech | 0 Komentara


01.11.2022 15: 35 |

Cell

HONOR X6 dostupan korisnicima u Srbiji

HONOR je zvanično lansirao HONOR X6 pametni telefon na tržištu Srbije, koji je najnoviji dodatak linije X serije i donosi najsavremeniju tehnologiju korisnicima širom sveta. Sa mnoštvom odličnih karakteristika, HONOR X6 je opremljen extremely velikom baterijom kapaciteta od 5000 mAh, sistemom trostrukih kamera, koji se sastoji od glavne kamere od 50MP i velikom proširivom memorijom koja ide uz memoriju od 4GB + 64 GB, čineći inovacije pametnih telefona pristupačnijim.

Dugotrajna baterija za celodnevno korišćenje

Opremljen baterijom kapaciteta od 5000 mAh, HONOR X6 pruža discover 17 sati onlajn video strimovanja, 18 sati pretraživanja društvenih mreža ili 31 sat slušanja muzike, a za zahtevnije korisnike sve to omogućeno je jednim punjenjem.

Pažljivo dizajniran sistem kamere za snimanje

HONOR X6 poseduje sistem trostruke kamere koji se sastoji od glavne kamere od 50MP, makro kamere od 2MP i dubinske kamere od 2MP. Odlična kombinacija kamera omogućava korisnicima da vrlo lako zabeleže sve svoje omiljene trenutke, zadovoljavajući njihovu potrebu za kreativnim izražavanjem bilo kada i bilo gde.

HONORX6_3.jpg

Sjajno vizuelno iskustvo

Sa HONOR FullViewekranom od 6,5 inča, pametni telefon HONOR X6 pruža neverovatno iskustvo gledanja. Sa mnoštvom funkcija za zaštitu očiju uključujući Mark Comfort ModeGloomy Mode, HONOR X6 nudi izuzetno prijatno iskustvo gledanja ekrana u različitim situacijama kao što su čitanje, gledanje video zapisa ili fotografija – čak i na direktnoj sunčevoj svetlosti ili u slabo osvetljenim sredinama.

Opremljen jedinstvenim režimom – eBook, HONOR X6 može da konvertuje ekran u crno–beli, poboljšavajući udubnost čitanja za korisnike pametnih telefona.

Proširiva memorija

Pored 64GB skladišne memorije, pametni telefon HONOR X6 takođe podržava veliku proširivu memoriju za skladištenje discover čak 1TB MicroSD, zadovoljavajući različite zahteve korisnika.

Pružajući pametno i besprekorno korisničko iskustvo, HONOR X6 pokreće HONOR Magic UI 6.1, zasnovan na Android 12 operativnom sistemu. Opremljen karakteristikom HONOR Portion, ovaj telefon omogućava brzo bežično prenošenje datoteka preko HONOR uređaja, uključujući pametne telefone, tablete i laptopove. Sa fukncijom Ambiance friendly Elegant Desktop, korisnici mogu da prilagođavaju vidžete na početnom ekranu i pristupaju informacija bez otvaranja aplikacija, dodatno povećavajući efikasnost i produktivnost.

Cena i dostupnost

Dizajniran za sve koji prate modne stilove, HONOR X6 je korisnicima u Srbiji dostupan u dve opcije – Hour of darkness Gloomy i Ocean Blue.

HONOR X6 je na tržištu Srbije u slobodnoj prodaji dostupan kod mobilnih operatera Yettel, A1, MTS kao i kod maloprodajnih partnera Gigatron i Tehnomedia po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 21.990 dinara.

PR saopštenje

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs