Huawei nova 10 je nezaobilazni gedžet za ljubitelje vlogovanja

od strane | okt 17, 2022 | Tech | 0 Komentara


17.10.2022 16: 31 |

Mobile

Huawei nova 10 je nezaobilazni gedžet za ljubitelje vlogovanja

Huawei nova 10 pametni telefon svojim izlaskom privukao je pažnju svih ljubitelja vlogovanja i društvenih mreža. Očaravajući dizajn, unapređene kamere, besprekoran kvalitet izrade i  funkcionalnosti, čine od nova 10 modela pametan uređaj koji je idealan za sve vaše potrebe.

Savremeni dizajn koji privlači pažnju

Huawei nova 10 se već na prvi pogled ističe svojom jedinstvenom spoljašnjošću. To se pre svega odnosi na njegovu izrazito elegantnu fizičku fuziju, gde se izgled, dimenzije i vrhunska završna obrada stapaju u savršenu proporciju.

Sa svojih 168 g Huawei nova 10 predstavlja najlakši pametni uređaj koji možete naći na tržištu, a uz dimenzije od 162,2 x 73,9 x 6,9 mm reč je i o najtanjem modelu iz nova porodice operate sada. Pritom, perfektni završni detalji, u kombinaciji sa posebnim materijalom koji smanjuje mogućnost klizanja, nova 10 poseduje savršenu ergonomiju koja idealno prijanja za svačiji dlan.

Huawei_NOVA10_KV3.jpg

Prednjom stranom dominira raskošan displej od 6,67 inča, prateći zaobljene ivice dolazimo operate pozadine koja svojom formom ostavlja poseban utisak na vizuelna čula posmatrača. Za to je zaslužan unikatan dizajn glavnog sistema kamere, tzv. Neatly-known particular person Orbit Ring, koji idealno estetski upotpunjuje glazuru zadnjeg poklopca. Na vama je da odlučite da li vam se više dopada Starry Silver dezen sa svojom svedenom elegancijom, ili Starry Dusky boja koja u sebi oponaša nešto od mističnosti zvezdanog noćnog neba.

Ekran prilagodljiv svim uslovima

A sada da se vratimo na ekran. Reč je o OLED ekranu sa posebno dizajniranim staklom koje pojačava čistoću i prozirnost ekrana. Poseduje automatski prilagodljivu stopu osvežavanja operate 120 Hz i, ujedno, širok spektar od 1,07 milijardi boja, što omogućuje živopisan i detaljan vizuelni prikaz. Zahvaljujući visokoj rezoluciji od 1080 x 2400 piksela, Huawei nova 10 pruža vrhunsko iskustvo kod pregleda sadržaja.

Osetite razliku uz kamere Huawei nova 10 modela

Huawei nova 10 na zadnjoj strani poseduje trostruko sočivo: glavna kamera rezolucije 50 MP sa otvorom blende od f/1.9, ultra-širokougaonu makro kameru rezolucije 8 MP i otvora blende od f/2.2, kao i senzor dubine sa rezolucijom od 2 MP i otvorom blende f/2.4.

nova 10 Pro kamera

Ovakvo naoružanje korisniku pruža pregršt mogućnosti tokom pravljenja fotografija i, posebno, videa. Primera radi, ultra-široka kamera dozvoljava pravljenje besprekornih makro fotografija, slikanja sa udaljenosti od 2 cm, što u stvarnosti omogućuje zabavu neslućenih razmera. Sa druge strane, Apply Focal point tehnologija zadnje kamere fokusira se na subjekte i automatski ih prati pri snimanju video zapisa gde god da se kreću, čak i kada nestanu i ponovo se pojave iza barijera. Sve to u stvarnosti izgleda besprekorno zahvaljujući i opremi poput Huawei RYYB Color Filter Array tehnologiji kod Extremely Imaginative and prescient kamere od 50 MP, koja prima 40% više svetlosti od tradicionalnih RGGB sočiva.

Huaweinova10serija.jpg

Ipak, ono što predstavlja pravo iznenađenje kod nova 10 modela, jeste zapravo njegova prednja kamera. Reč je o kameri sa neuobičajeno visokom rezolucijom od 60 MP. U praksi to znači da od sada prednjom ultra-širokom kamerom možeš da snimiš više od onoga što vidiš, jer hvata ugao od 100 stepeni, tu je 4K ultra-široki video zapis koji ti pomaže da snimiš prirodni pejzaž koji će tvojim pratiocima oduzeti dah i još mnogo drugih urnebesnih iznenađenja.

Zaroni u svet aplikacija na Huawei nova 10 uz pomoć AppGallery platforme

Kao treća najveća prodavnica aplikacija na svetu, AppGallery je stekla reputaciju skladišta za hiljade aplikacija kojoj možete pristupiti na svakom Huawei uređaju. Tako korisnici mogu pristupiti vrhunskim aplikacijama za razmenu poruka kao što su WhatsApp, Viber, TikTok, Snapchat, Telegram ili Fb Messenger direktno preko AppGallery prodavnice. Huawei nova 10 omogućuje korisniku da brzo, lako i sigurno pristupi i operate aplikacija kao što su Fb, Tvitter i LinkedIn, ali I brojne aplikacije za editovanje fotografija I videa. Zato, u modelu Huawei nova 10 možete pronaći sve što vam je potrebno za kreiranje, editovanje i šerovanje vlogova svetskog nivoa.

App Gallery

A za ovako bogat sadržaj bekgraund pravi moćna baterija od 4.000 mAh, koja uz SuperCharge punjač od 66 W korisnicima Huawei nova 10 uređaja omogućuje neograničene mogućnosti zabave.

PR tekst

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs