Huawei Watch GT 3 SE test

od strane | dec 29, 2022 | Tech | 0 Komentara


29.12.2022 13: 01 |

Cellular

Huawei Watch GT 3 SE test - Znatno povoljniji, a funkcije na broju

Pametni satovi su kategorija uređaja u kojoj zaista postoji zdrava konkurencija – praktično bezbroj proizvođača među kojima i solidan broj onih čiji modeli verovatno imaju i najveći udeo u prodaji. Tu najpre mislimo na Apple, Samsung, Amazfit, TicWatch, Honor, Fitbit, od ove godine i Google i naravno Huawei.

Svako od njih ima neki svoj pristup, sopstveni recept kojim pokušavaju da zadobiju korisnike, neki i sopstvene softverske platforme, što sve ovu kategoriju uređaja čini zanimljivijom i dinamičnijom, pa se nađe za svakog ponešto.

Već godinama unazad, Huawei pametni satovi su vrlo popularni među korisnicima, upravo zbog tog specifičnog recepta koji je kompanija pronašla i koga su se mahom držali. Elegantan dizajn koji je u smartwatch svetu možda i najviše podsećao na klasične satove, zaista dugo trajanje baterije i mnoštvo esencijalnih pametnih i fitnes funkcija su reklo bi se potrefili žicu kod mnogih ljudi zainteresovanih za pametne nosive uređaje. No, kako su industrija i tržište živa stvar, Huawei je i u ovom domenu nakon mnogih uspešnih modela, mahom iz Be taught about GT serije rešio da malo promeša karte, doda neki novi sastojak u oprobani recept, pa smo tako najpre videli nove Educated verzije sa još boljim, premijum materijalima i izgledom, ali i višom cenom koja je za mnoge poštovaoce GT satova možda bila i malo ambiciozna i pored zaista vrhunske izrade.

Srećom, iako je možda u nekom trenutku delovalo da ova diverzifikacija ponude ide samo u premijum smeru, Huawei je ove godine ponudio nešto i za one koji bi želeli ono što Be taught about GT serija ima da pruži, ali u još povoljnijem formatu.

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs