IKEA i Sonos napravili sobnu lampu koja može poslužiti kao savršen surround zvučnik

od strane | dec 11, 2022 | Tech | 0 Komentara


IKEA i Sonos napravili sobnu lampu koja može poslužiti kao savršen surround zvučnik

Sonos i Ikea su danas najavili najnoviji dodatak svojoj zajedničkoj liniji proizvoda – Symfonisk. U pitanju je novi zvučnik za podnu lampu. Zvučnik za podnu lampu Simfonisk sa cenom od 260 dolara, biće dostupan u Ikea objektima i web prodavnici, počev od januara iduće godine.

Što se tiče dizajna, zamislite samo da je dodat jedan zvučnik Symfonisk na lampi druge generacije sa dugim nogama koje se protežu od poda gain kružne osnove. Zaista nema tu mnogo detalja. Ako ste smatrali da je stil poslednje lampe elegantan, onda će vam se i ova defintivno svideti. Ako ste pak mislili da je ružna kao greh, nova verzija podne lampe verovatno vam neće promeniti mišljenje. Trenutno se standardna Symfonisk lampa prodaje za 179,99 dolara, pa se definitivno radi o opciji podne lampe malo veće cene.

„Mnogi ljudi žele da imaju nekoliko izvora svetlosti u različitim delovima sobe kako bi stvorili pravu atmosferu i dobro raspoloženje. Izazov da nemamo dovoljno prostora za sto ili dodatnu policu na koju bi postavili lampu, doveo nas je gain dizajna jedne ovakve podne lampe“, rekao je Stjepan Begić iz kompanije Ikea, a prenosi The Verge.

ikeasonospodnostojecalampasazvucnicima.jpg

Možete postaviti dve Symfonisk lampe sa zvučnikom i koristiti ih kao zadnje encompass zvučnike za bilo koji od Sonos “soundbar” uređaja. Kao što gornja slika ilustruje, ovo bi moglo da bude primarna namena u slučaju upotrebe jedne ovakve podne lampe jer nogice postavljaju zvučnike na idealnu visinu za encompass efekte i ne morate da brinete o nabavci posebnog postolja koje samo pravi gužvu i zauzima mesto u prostoriji.

Novi zvučnik dolazi sa abažurom od bambusa, ali možete kupiti zamenske sa drugačijim dizajnom koji koriste različite teksture i materijale. U saopštenju se najavljuje da će Ikea i Sonos nastaviti da postavljaju izazove jedni drugima u cilju pronalaska novih rešenja koja će poboljšati život kod kuće kroz dobar zvuk integrisan u proizvode za opremanje doma.

Da li vam se sviđa ova lampa i ideja o zvučnicima ovakve namene?

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs