Ispunite svoje slobodno vreme omiljenim aplikacijama za dopisivanje i gledanje filmova i serija

od strane | okt 25, 2022 | Tech | 0 Komentara


25.10.2022 16: 50 |

Mobile

Ispunite svoje slobodno vreme omiljenim aplikacijama za dopisivanje i gledanje filmova i serija

AppGallery prodavnica aplikacija je standardna na svim Huawei pametnim telefonima i po obimu predstavlja treću najveću prodavnicu aplikacija na svetu. Tako će i korisnici Huawei nova 10 serije moći neograničeno da uživaju u moru aplikacija koje se kreću od informacija i hobija, attain zabave, finansijskih usluga, navigacije, itd.

Budite uvek u trendu i delite svoje iskustvo sa celim svetom

Serija Huawei nova 10 i AppGallery udružili su snage za besprekorno korisničko iskustvo. Od sada su sve glavne globalne i domaće aplikacije koje korisnici mogu da požele na jednom mestu. Osim velikih platformi za zabavu, olakšano je i strimovanje video medija, pa Huawei korisnici mogu sa uživanjem primati i deliti najzanimljivije događaje.

Zahvaljujući AppGallery platformi, korisnici nova 10 serije od sada imaju na dohvat ruke popularne aplikacije kao što su TikTok, Snapchat i Spotify. Tako, primera radi, uz jednostavan pristup TikTok-u, korisnici ovaj medij u potpunosti mogu koristiti za otpremanje i deljenje svojih najkreativnijih video snimaka na kojima plešu, vežbaju, kuvaju ili, među mladima posebno popularno, sinhronizuju svoje omiljene pesme.

AppGallery vam ne nudi samo YouTube ili TikTok, već i vrhunske društvene aplikacije kao što su Facebook, Twitter i LinkedIn, kojima se može pristupiti za samo nekoliko sekundi. A kako bi svoje korisnike maksimalno podržao u slobodnom vremenu, Huawei je, kroz saradnju sa vrhunskim globalnim izdavačima igara, u AppGallery prodavnici obezbedio pristup najnovijim igrama kao što su PUBG Mobile, Dragon Path, GameLoft i mnogim drugim.

Huawei_NOVA10_KV1.jpg

Na vrhu liste popularnih aplikacija su skoro uvek one koje omogućavaju otvorenu komunikaciju. Dok su Viber i Telegram standardni na svim Huawei telefonima, korisnici Huawei nova 10 serije moći će da pristupe i WhatsApp-u i Messenger-u u samo par jednostavnih koraka. A u želji da dodatno podstakne upoznavanje, druženje i sticanje novih prijatelja, Huawei je u AppGallery dodao i planetarno popularni Tinder.

Uživajte u najboljim striming platformama

Sveprisutnost i lakoća korišćenja današnjih pametnih telefona dovela je attain toga da oni sve više postaju izbor broj jedan za striming filmova, a nova 10 serija je dizajnirana upravo tako da poboljša korisničko iskustvo u dostupnosti i ovih aplikacija na HMS uređajima.

Naime, Huawei pametni telefoni evoluirali su poslednjih godina, a kupci su otkrili da iskustva ove kompanije u distribuciji striminga filmova i zabave postaju sve bolja i bolja. Kada je reč o nova 10 modelima, zahvaljujući njihovim ekranima koji su detaljni i oštri, sa poboljšanim bojama zahvaljujući OLED tehnologiji i brzini osvežavanja od 120Hz, ali i mnogim drugim faktorima, poput dostupnosti fantastičnih aplikacija koje omogućavaju preuzimanje filmova, TV serija, video zapisa i igara, vrhunska zabava je svima zagarantovana.

I kao da sve ovo nije dovoljno, Huawei ima i veliki sopstveni video katalog koji je dostupan korisnicima preko Huawei Video aplikacije. Zahvaljujući ovome korisnici mogu pratiti sve TV serije, filmove, dokumentarne filmove, žive kanale i kratke video zapise svetski poznatih distributera, uključujući BBC i Sony Paramount. Pritom, što više korisnici gledaju, to će Huawei Video preciznije prilagoditi sadržaj njihovim potrebama. Isto važi i za Huawei Song, koja korisnicima omogućava da prave teme svojih muzičkih izbora, kao, na primer, jednu plejlistu za trčanje, drugu za opuštanje, itd.

Huawei_NOVA10_KV9.jpg

Uz Huawei nova 10 seriju i AppGallery svaki dan je novi dan

Prilikom kreiranja AppGallery prodavnice, Huawei je mnoge programere podržao da uvedu i svoje alternativne aplikacije. Kvalitet ovih rešenja je bio toliko dobar da su neke od njih same po sebi postale veoma popularne. Tako su Deezer i Tidal, aplikacije za strimovanje muzike, u međuvremenu postale toliko cenjene da su direktna konkurencija Spotify-u (koji se takođe može lako preuzeti na Nova 10 seriji).

Na kraju, dobar pristup video zapisima podrazumeva odlične aplikacije, a upravo je to ono što Huawei nova 10 serija nudi u izobilju. Sve, od najnovijih alatki za onlajn bankarstvo i uslugu prevoza, preko podrške za zdravlje i dobrobit, attain aplikacija za kupovinu namirnica, AppGallery pruža pristup vodećim svetskim aplikacijama i osigurava da korisnicima, u svako doba dana i na svakom mestu, bude zagarantovana prvoklasna zabava.

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs