Mislite da je početni nivo igre Driver težak – čak i Luis Hamilton muku muči da ga pređe

od strane | apr 17, 2024 | Tech | 0 Komentara

Poznat kao jedan od najuspešnijih vozača u istoriji Formule 1, sa brojnim nagradama, rekordima, pol pozicijama i slično, Luis Hamilton okušao se u PS igri Driver i prošao kao „bos po trnju”. Tačnije, nije uspeo da pređe početni nivo.

Igra Driver, koja je doživela prvo izdanje daleke 1999. godine, postala je popularna zbog vožnje koja je inspirisana holivudskim automobilskim poterama. To je bilo pre pojave i nagle popularnosti Grand Theft Auto III i prelaska na 3D i stvaranja igre Watch Dogs. Za mnoge igrače, Driver je bila prva prilika da istraže „otvoreni svet” jednog grada na konzoli, gde su u sve upletene i policijske potere i automobilski sudari, ukratko – sve ono što krasi poznati holivudski scenario akcionih filmova.

Iako je napravila pravi bum kada se pojavila, ova igra postala je poznata i po izuzetno teškom početnom nivou, gde su mnogi igrači satima pokušavali da savladaju osnovne vozačke veštine. Mnogo godina kansij, kao što smo već napisali, ni trkačka legenda Luis Hamilton to nije uspeo.

U video snimku koji je objavljen na zvaničnom YouTube kanalu Mercedes-AMG Petronas Formula One Team, vidi se kako Hamilton igra stare PlayStation 1 igre na još starijem CRT televizoru. Uz zanimljivu koju deli o tome koliko je naporno radio da bi dobio svoj PS1 i stare F1 igre koje je igrao, Hamilton u jednom trenutku pokreće igru Driver i odmah se suočava sa izazovom početnog nivoa.

O, pa ovo je zaista teško”, komentarisao je uz osmeh Hamilton igrajući Driver, a nakon nekoliko pokušaja još je i dodao: „Prokletstvo, pa ja ne mogu da pređem početni nivo“.

Nije neka posebna sramota, čak ni za Hamiltona, koji se nije snašao u Driver-u. Početni nivo izuzetno je težak, posebno za one koji su ga smatrali uvodom u igru. Gledajući Hamiltona kako se muči sa izazovom prelaska početnog nivoa, sigurno je da je mnogim igračima laknulo i počeli su da se osećaju bolje. Uostalom, nije lako biti Džon Taner.

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs