Nagoveštaj u vezi sa postojanjem Galaxy Z Fold6 Ultra osvanuo na internetu

od strane | apr 1, 2024 | Tech | 0 Komentara

Tradicionalno, južnokorejska kompanija Samsung nekoliko godina unazad godišnje lansira samo dva savitljiva telefona – Fold i Flip modele njene Galaxy Z serije. Međutim, trenutne glasine sugerišu da bi ove godine mogai da bude ne samo jedan, već više Fold modela, među kojima je i Galaxy Z Fold6 Ultra. Dok neki tvrde da bi to u stvari mogao da bude jeftiniji FE telefon, drugi veruju da će u pitanju biti napredniji, Ultra model uređaja.

Informacija o još jednom Galaxy Ultra modelu telefona kompaije Samsung objavljena na GalaxyClub sajtu, gde je otkriven modalni broj koji ukazuje na „Ultra“ verziju Fold serije savitljivih telefona. Galaxy Z Fold 5 nosi modalni broj SM-F946, dok će sledeći standardni Z Fold6 dobiti broj modela SM-F956.

U poređenju sa tim, Galaxy S24 Ultra ima SM-S928 kao broj modela. Ono što su insajderi primetili je to da se brojevi modela Ultra uređaja završavaju brojem osam. S tim u skladu, pronašli su i modalni broj SM-F958, koji prema njihovom verovanju pripada Galaxy Z Fold6 liniji, ali pošto na kraju ima broj osam, to navodno znači da će on nositi Ultra oznaku.

Samsung Galaxy Z Fold6 render // Nagoveštaj u vezi sa postojanjem Galaxy Z Fold6 Ultra osvanuo na internetu SmartPrix, OnLeaks
Samsung Galaxy Z Fold6 nezvanični render

Ovo je velika indikacija da Samsung radi na Ultra Fold modelu. Međutim, postoji i loša vest: ovaj model možda bude ograničen samo na južnokorejsko tržište. Postojanje telefona sa ovim modalnim brojem još uvek nije se pojavilo na globalnom tržištu, već samo u rodnoj zemlji kompanije. Ipak, takođe je moguće da ćemo potencijalno videti i detalje koji ukazuju na globalnu verziju kada se približimo lansiranju novih savitljivih telefona.

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs