Nothing Ear (2) slušalice: bolji ANC, LHDC podrška i lični profili za zvuk

od strane | mar 23, 2023 | Tech | 0 Komentara

Nothing Ear (2) su bežične slušalice druge generacije njihovih premijum slušalica predstavljenih u junu 2021. godine. Iako se nije previše promenilo po pitanju dizajna između starog i novog modela, specifikacije se prilično razlikuju.

Sa Nothing Ear (2) dolazi podrška za LHDC 5.0 audio kodek koji omogućava strimovanje zvuka visoke rezolucije. Slušalice imaju novi personalizovani zvučni profil preko kojeg možete da kalibrišete slušalice prema vašem specifičnom sluhu nakon brzog testiranja u pratećoj Nothing X aplikaciji. Za slučaj da vam se nešto ne svidi, postoji opcija dodatnog podešavanja preko ekvilajzera iz pomenute aplikacije.

Nove slušalice imaju prilagodljivo aktivno poništavanje buke (ANC) koje poništava neželjene zvukove na osnovu vašeg specifičnog profila uha i okoline. Drajveri u slušalicama su takođe promenjeni, tako da novi u Nothing Ear (2) imaju 11,6 mm sa dijafragmom napravljenom od grafena i poliuretanskih materijala. Ugrađeni mikrofoni sada bolje rade u izazovnim situacijama kao što su vetroviti uslovi u kojima bi detekcija glasa trebalo da bude prilično dobra.

Dok ne stignu na test ne možemo da pričamo o trajanju baterije u realnim uslovima, ali je ono deklarisano na 36 sati sa kućištem za punjenje. One se mogu dopunjavati preko USB-C ili bežičnim putem maksimalnom snagom od 2,5 W. Nove slušalice podržavaju Google Fast Pair za Android uređaje i Microsoft Swift Pair za Windows korisnike. Kućište Nothing Ear (2) ima IP55 otpornost na prašine i prskanje vode, dok same bubice imaju malo slabiji IP54 sertifikat.

Nothing Ear (2)Nothing
Nothing Ear (2)Nothing
Nothing Ear (2)Nothing

Cene su postavljene na 149 USD / 149 EUR, a dostupne su preko zvaničnog sajta već od danas. Zvanični maloprodajni partneri neće ponuditi Nothing Ear (2) do 28. marta.

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs