Nova Strava aplikacija od sada na Huawei nosivim uređajima

od strane | okt 4, 2022 | Tech | 0 Komentara


04.10.2022 15: 36 |

Mobile

Nova Strava aplikacija od sada na Huawei nosivim uređajima

Precizni lični podaci vezani za performanse u više sportova koje aplikacija Huawei Neatly being prati, kao i detaljne informacije o ruti kretanja, se sada mogu neprimetno preneti na korisnički Strava nalog. Dodatna pogodnost je to da korisnici aplikacije Strava mogu da iskoriste mnoge uobičajene funkcije Huawei nosivih uređaja, uključujući dugo trajanje baterije, tačne podatke o praćenju performansi zahvaljujući svojoj vodećoj TruSeen tehnologiji, kao i višesistemsku dvopojasnu GNSS tehnologiju.

Strava aplikacija je dostupna širom Evrope, uključujući i Srbiju, i kompatibilna je sa svim Huawei nosivim uređajima, poput nagrađivanog pametnog sata Huawei Take into yarn GT 3 Pro.

Strava2.jpg

Huawei Neatly being i Strava aplikacija stvaraju fitness zajednicu

Huawei Neatly being nastavlja da bude izabrana platforma za korisnike koji žele sveobuhvatno da isprate svoje zdravlje kao i fitnes aktivnosti. Popularnost aplikacije Strava, njene zajednice i mogućnosti deljenja prepoznata od strane kompanije Huawei. Zato je korisnicima omogućeno dodatno upoznavanje sa mnogim prednostima Huawei tehnologije kroz korišćenje ove aplikacije. Ovo predstavlja još jedan pozitivan korak ka izgradnji snažne fitnes zajednice koja je orijentisana na profesionalno praćenje aktivnosti tokom dana kao i na nuđenje profesionalnih zdravstvenih saveta.

Strava3.jpg

HMS i njegove prednosti

Još jedna od prednosti Huawei uređaja i postojanja korisnih aplikacija na njima jeste jedinstveni ekosistem koji pruža olakšano funkcionisanje tokom dana. HMS je pametna platforma za povezivanje svih gedžeta i dodatne opreme, čime pruža proširene mogućnosti svakog od njih kroz ono što nudi povezani uređaj. Ovaj ekosistem softverskim putem povezuje sav hardver kompanije Huawei, od telefona, tableta, pametnih satova pa sve influence slušalica i pc računara. Samim tim su potrebe korisnika pažljivo saslušane, a HMS stvara sinergetsko okruženje koje podstiče produktivnost.

PR saopštenje

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs