Novi Samsung Galaxy Book izlazi uporedo sa S23 telefonima

od strane | dec 31, 2022 | Tech | 0 Komentara


31.12.2022 16: 12 |

Cell

Novi Samsung Galaxy Book izlazi uporedo sa S23 telefonima

Samsung je u poslednje vreme dosta pažnje posvetio liniji sopstvenih pc non-public computer računara, pa verujemo da će u predstojećoj godini novi Galaxy Book treće generacije, biti pravo osveženje u ovoj klasi uređaja. 

Preliminarne informacije ukazuju da će novi Samsung prenosni računari biti izrađeni na bazi Intel mobilne platforme sa Core procesorima 13. generacije. Najverovatnije će imati Tidy AMOLED ekrane sa visokom frekvencijom osvežavanja sadržaja. Neki modeli će imati ugrađenu S Pen olovku, dok će drugi raspolagati jačom verzijom grafičkog procesora, ekskluzivno prenosi Sammobile.com

Galaxy Book bi mogao da donese osveženje na tržištu mobilnih računara 

Kao i obično, možemo očekivati da će Samsung doneti neke dodatne softverske funkcije u Galaxy Book liniju računara, poput one za bolje iskustvo korišćenja u kombinaciji sa Galaxy pametnim telefonima i bežičnim slušalicama. 

SamsungGalaxyBook2.jpg

Detaljne specifikacije uređaja još uvek nisu poznate, a što će se verovatno dogoditi tokom narednih dana na sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu, SAD.

Samsung bi najnoviju seriju notebook računara trebao da predstavi u prvoj nedelji februara, a najverovatnije će se to desiti na Unpacked događaju koji počinje 1. februara. Termin se poklapa sa planiranim datumom izlaska nove serije Galaxy S23 serije telefona, pa bi ova dva vrlo zanimljiva i svakako atraktivna uređaja, mogla da imaju praktično zajedničku premijeru! 

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs