Pogledaj Samsung Galaxy S23 Ultra, ali iz moje ruke

od strane | jan 22, 2023 | Tech | 0 Komentara


22.01.2023 21: 05 |

Mobile

Pogledaj Samsung Galaxy S23 Ultra, ali iz moje ruke

Za otprilike nedelju dana startuje nova serija Samsung telefona i među njima najjači i svakako najočekivaniji Galaxy S23 Extremely mannequin. Euforija počinje polako da se zagreva attain tačke ključanja, tako da ćemo predstojećih dana svakako imati veliki broj informacija o izgledu i specifikacijama novog Galaxy modela.

Galaxy S23 Extremely – mi ne primećujemo razliku u izgledu, a vi?

Danas su započele da cure malo konkretnije informacije. Prva od njih je jedan video snimljen iz ruke, koji prikazuje izgled najnovijeg Samsung “flegšip” telefona. Na osnovu viđenog, možemo biti krajnje iskreni. Svi koji imaju Galaxy S22 Extremely nemaju apsolutno nikakav razlog za prelazak na novi mannequin, bar kada je u pitanju izgled. Stari i novi telefon izgledaju potpuno isto.

Video pušten od strane @leakspinner insajdera, prikazuje kako Samsung Galaxy S23 Extremely izgleda spreda i otpozadi. Usput je i prikazano kako će izgledati pakovanje novog, najjačeg Galaxy modela. Video prilično detaljno prikazuje izgled novog Galaxy S23 Extremely modela, tako da ostavlja malo mašti na volju.

Galaxy S23 Extremely in Inexperienced. pic.twitter.com/OEMkAEaKiG

— Alvin (@sondesix) January 21, 2023

Snimak je napravljen u jednoj prodavnici lociranoj u Nikaragvi. Potvrđuje ranije pretpostavke o postojanju četiri kolor verzije: fantomski crnoj, zelenoj, krem nijansi i lavanda ljubičastoj. Telefon je očigledno pripremljen na rafu prodavnice i očekuje početak prodaje.

Očekivane kolor kombinacije

Kao što smo rekli, vizuelno između starog i novog Samsung flegšip telefona skoro da nema razlike. Činjenica koja ne mora automatski biti loša. Ukoliko posedujete prošlogodišnji Galaxy S22 Extremely, svesni ste da je dizajn skoro perfektan. Savršen spoj oblika i funkcionalnosti. Zbog toga smo potajno priželjkivali da Samsung ne krene sa eksperimentisanjem i pokvari onako dobar osećaj kojim nas je očarao prethodnik.

SamsunggalaxyS23ultra1.jpg 

Gledajući ostatak video klipa možete primetiti da korisnik u radu demonstrira mogućnost 100x zoom opcije koju entuzijasti svakako očekuju od high Samsung modela. To će svakako biti jedna od odlučujućih mogućnosti zbog koje će ga kupovati “tech-freakovi”.

Za sada, to je sve što smo saznali od preliminarnih Galaxy S23 Extremely informacija. Uglavnom, očekujte još detaljnije informacije tokom nastupajuće sedmice.  

Izvor: notebookcheck

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs