Razer najavio svoju Edge 5G Android konzolu

od strane | sep 29, 2022 | Tech | 0 Komentara


29.09.2022 19: 42 |

Video games

Razer najavio svoju Edge 5G Android konzolu

Kao što ime govori, Razer Edge 5G će ponuditi 5G konekciju koja bi bila prva tog tipa na ručnim gejming konzolama te vrste. Uređaj će moći da pokreće igre bez povezivanja na cyber internet, a opremljen je Snapdragon G3X Gen 1 platformom, koja je najavljena prošle godine, navodi Verizon.

RazerEdge5G01.jpg

S obzirom na to da je u pitanju Android uređaj, možete očekivati da Razer Edge 5G pokreće sve mobilne igre dostupne u Google Play prodavnici, ali i one sa cloud servisa i strimove sa vašeg računara ili konzole. Video koji je prikazan pokazuje dizajn Edge 5G koji ima sve upravljačke palice, D-pad, kao i nekoliko dugmadi pored ekrana, dok zadnja strana ima nekoliko prilagodljivih okidača za kažiprste, ništa novo za konzolu ovog tipa.

RazerEdge5G02.jpg

Prema onome što smo videli, Razer Edge 5G bi mogao da ima 6,65-inčni OLED ekran sa FHD+ rezolucijom i brzinom osvežavanja od 120 Hz i ekskluzivni Adreno GPU, aktivno hlađenje i bateriju od 6.000 mAh. Takođe se očekuje da će uređaj ponuditi 1080P internet kameru za strimovanje i imati 4K izlaz za eksterni displej preko USB-C sa DisplayPort podrškom.

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs

Razer najavio svoju Edge 5G Android konzolu